Sådan nulstilles en Audi radiokode

En bilradio er en af ​​de enheder, som du bare forventer, fungerer, når du har brug for det. Stille bilture er generelt ikke behagelige. Men hvis du ejer en Audi og netop har udskiftet batteriet, eller hvis du har foretaget en lignende vedligeholdelsesprocedure, kan du opleve, at når du tænder din bil på din radioskærm, står "SAFE", og ingen af ​​knapperne ser ud til at fungere. Det er en tyverisikringsmekanisme, og for at låse op for din radio bliver du nødt til at få og korrekt indtaste dens sikkerhedskode.

Trin 1

Find den nøjagtige model af din Audis radio, som normalt er trykt på forsiden af ​​radioen. For at dobbelttjekke skal du enten kontakte din Audi-forhandler eller besøge online-listen over Audi-radioer, komplet med fotos.

Trin 2

Kontakt din Audi-forhandler for at få den tyverisikringskode, der svarer til din radiomodel. Denne kode vil normalt have 4 cifre, men med nogle koder er det første ciffer tomt.

Trin 3

Tryk på 2-knapskombinationen, der udløser din radios oplåsningssekvens. For eksempel, hvis din radio er en Delta, skal du trykke og holde "AM" og "ARI-Z" samtidigt, indtil displayet blinker "KODE", så slip straks. Efter en pause blinker displayet "1000".

Trin 4

Brug de nummererede forudindstillede knapper til at indtaste den kode, du har fået hos din Audi-forhandler. For eksempel, hvis din kode er "1572", skal du trykke på "1" -forudindstillingsknappen en gang, "2" -knappen 5 gange, "3" -knappen 7 gange og derefter trykke på "4" -knappen to gange. Disse numre skal vises på din radios skærm, når du indtaster dem.

Tryk og hold 2-knap-kombinationen nede fra trin 3, indtil radioens display blinker "KODE". Din radio skal låse op på dette tidspunkt.