Backup Time Machine til ikke-native Drives & Network Attached Storage

Ved hjælp af kommandolinjen i OS X kan du aktivere en skjult funktion i Time Machine, der giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere din Mac til et ikke-indbygget lydstyrke, herunder Networked Attached Storage-enheder, netværksvolumener eller endog en Windows-pc. Dette er generelt bedst for avancerede Mac-brugere, da det skal aktiveres via en standardkommandostreng, lad os gå igennem det.


Advarsel: Dette er en ikke-understøttet funktion i Mac OS X og Time Machine. Det kan være risikabelt at stole på denne metode til at sikkerhedskopiere dine data. Fortsæt på egen risiko.

Sådan aktiveres Network Drive Support i Time Machine til OS X

For at få understøttelse af ikke-indbygget drev, skal du starte Terminal og indtaste følgende kommando:

sudo defaults write com.apple.systempreferences TMShowUnsupportedNetworkVolumes 1

Nu kan du få adgang til ikke-native NAS-volumener via Time Machine-opsætningen.

Glem ikke, at dette er en ikke-understøttet funktion i Time Machine, hvorfor den ikke er aktiveret som standard, fordi du er afhængig af dette, da dine sikkerhedskopier måske ikke er den bedste ide. Apple valgte sandsynligvis at holde den ikke understøttet af flere grunde, men husk, at der altid er et potentiale for tab af pakker med netværkstrafik, især trådløse netværk. Pakketab i tilfælde af backup kan resultere i beskadigede eller manglende data, så hvis du planlægger at bruge denne funktion, kan du blive på et kablet ethernet-netværk for at reducere chancerne for transmissionstab.

Jeg forsøgte dette kort og fik meddelelsen "Time Machine backup delayed", hvilket tvinger en manuel backup til at løse fejlen. Det er min stærke anbefaling, at du kun sikkerhedskopierer Time Machine til et dedikeret backup-drev, der er fysisk forbundet til din Mac, det er uden tvivl den mest pålidelige metode. Ikke desto mindre er det rart at vide, at du kan bøje reglerne, hvis en situation kræver det.

Hvis du vil deaktivere Time Machine-netværkets volumenstøttefunktion, kan du gøre det med følgende standardindstillinger:

sudo defaults write com.apple.systempreferences TMShowUnsupportedNetworkVolumes 0

Tak til Nick for at sende dette ind!