Sådan foretages fejlfinding af Delco CD-afspillere

Delco er et firma, der ejes af General Motors, og er det mærke, som mange cd-afspillere er mærket i GM-køretøjer. Hvis din Delco-bilstereo holder op med at virke, kan det skyldes et simpelt problem, du nemt kan løse. Ved at kontrollere et par almindelige årsager til problemer kan du nyde dine yndlings-cd'er på farten på ingen tid.

Trin 1

Spar dine rødmer og kontroller det indlysende først. Kontroller, at CD-afspilleren er indstillet til CD-tilstand og ikke radio eller ekstraudstyr. Sørg for, at lydstyrken er skruet op, og at stereoanlægget er tændt.

Trin 2

Kontroller sikringerne. Hvis stereoanlægget ikke tændes, kan sikringen være sprunget. Kontakt din ejermanual for at finde placeringen af ​​sikringsboksen i dit bestemte køretøj. Åbn den og se inde. Din manual fortæller dig, hvilken sikring der svarer til stereoanlægget. Køb en erstatning fra en autobutik.

Trin 3

Indstil din stereo til radiotilstand. Hvis der kommer lyd fra højttalerne, kan det udelukke problemer med højttalertilslutningerne. Hvis du ikke hører nogen lyd, kan det betyde, at stereoforbindelserne har fungeret løst, eller at cd-enheden har problemer.

Trin 4

Indsæt en linserens-cd. Disse diske har små børster fastgjort til læseoverfladen, der kan rense opbygget støv og snavs fra linsen. En støvet linse kan få cd'er til at springe over eller slet ikke afspille.

Prøv en anden cd. Nogle cd-afspillere kan have problemer med diske brændt af computere. Sæt en købt plade i stereoanlægget, og se om den spiller. Hvis det gør det, kan det simpelthen være en defekt disk.