Sådan fremskynder du opdateringer til Apple Watch Software

Hvis du ejer en Apple Watch, er du sikkert allerede bekendt med den relativt langsomme proces med opdatering af watchOS på en Apple Watch. Nogle enkle opdateringer kan installeres i et rimeligt tidsrum, men nogle af de større watchOS-opdateringer kan tage en time eller meget mere. Som følge heraf vil mange Apple Watch-ejere enten udsætte softwareopdateringer på ubestemt tid eller installere softwareopdateringer til watchOS natten over, eller når de ved, at de ikke behøver deres ur, når som helst snart.

Men der er en anden mulighed, og du kan faktisk hurtigere watchOS softwareopdateringsprocessen ganske lidt ved at bruge et lille trick.


Dette er et ret simpelt trick, og det indebærer blot at slukke Bluetooth på din iPhone, hvilket igen tvinger din Apple Watch til at downloade watchOS-softwareopdateringen via wi-fi (husk, din iPhone er parret via Bluetooth med Apple Watch). Sådan fungerer det:

Sådan fremskynde WatchOS opdateringer på Apple Watch

Før du begynder, skal du sørge for, at iPhone og Apple Watch er sluttet til en wi-fi-forbindelse, og at Apple Watch er på opladeren og med mindst 50% batteri. Så er du klar til at prøve dette ud:

  1. Start opdatering af watchOS som normalt ved at gå til Apple-appen "Watch" på iPhone og derefter til "My Watch"> Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering
  2. Tryk på "Download & Install", når en software opdatering af watchOS vises
  3. Når du ser skønnen "resterende tid ..." vises, skal du gå tilbage til iPhone-startskærmen og derefter åbne den normale "Indstillinger" -app
  4. Tryk på "Bluetooth" og skift Bluetooth-indstillingen til OFF for at deaktivere Bluetooth helt på iPhone
  5. Returner igen til appen "Watch", og der vises en meddelelse om genopkobling til Apple Watch, tryk på knappen "Annuller" ved den popup
  6. Når watchOS-download er færdig, skal du trykke på "Install" i Watch-appen for at starte installationsprocessen via wi-fi

I det væsentlige tvinger du iPhone og Apple Watch til at bruge den hurtigere wi-fi-forbindelse til at overføre watchOS-pakken mellem enheder, snarere end den meget langsommere Bluetooth.

Bemærk, at du ikke bare kan skifte Bluetooth i Kontrolcenter på grund af, hvordan knapperne Bluetooth og Wi-Fi Control Center fungerer i moderne iOS-udgivelser, som bare afbryder enhederne i stedet for at slukke for tjenesten. Derfor skal du gå til indstillingerne app for at slukke Bluetooth på iPhone.

Dette nifty trick kommer vores vej fra iDownloadblog, så skål hen til det hjælpsomme tip.

Lad os håbe på en fremtidig version af watchOS eller Apple Watch iPhone app giver brugerne mulighed for at installere opdateringer via wi-fi direkte uden denne løsning, men indtil (eller hvis det nogensinde) sker, kan du bare skifte Bluetooth off på iPhone, og du vil find opdateringsprocessen er meget hurtigere.

Har dette arbejdet for dig for at fremskynde din Apple Watch softwareopdateringsproces? Har du andre tricks til at fremskynde watchOS opdatering og download? Del dine oplevelser i kommentarerne nedenfor!