Sådan repareres en korrupt EXE-fil

En .exe-fil er en eksekverbar fil, der gør det muligt for programmerne på din stationære eller bærbare computer at arbejde. På en måde udfører de programmet eller applikationen og gør det muligt at fungere som vi ønsker det. Selv de fleste websteder indeholder .exe-filer for at fungere. Uden .exe-filer kan din computer ikke fungere korrekt, og der er tusindvis af .exe-filer på din computer til enhver tid. Hvis din .exe fil er korrupt, bliver du nødt til at reparere eller udskifte dem for at få dit operativsystem til at fungere korrekt.

Trin 1

Find ud af, hvilken slags .exe-fil er beskadiget, og download den igen. For eksempel, hvis dit installationsprogram er beskadiget, skal du downloade det fra din Microsoft Windows XP-cd.

Trin 2

Indsæt cd'en i din cd-rom.

Trin 3

Klik på "Start" og "Genstart" for at genstarte din computer.

Trin 4

Tryk på en vilkårlig tast for at aktivere cd'en, mens computeren indlæses.

Trin 5

Vælg "R" -tasten på dit tastatur for at få adgang til gendannelseskonsollen.

Trin 6

Vælg det operativsystem, der skal repareres, og indtast administratoradgangskoden.

Trin 7

Skriv "Udvid d: \ i386 / ntoskrnl.ex_ C: \ Windows / System32".

Trin 8

Overskriv "Y" -filen og tryk på "Enter".

Trin 9

Skriv "Exit" for at genstarte og genstarte computeren.

Søg på Microsofts websted og se efter .exe-filen, du vil reparere, hvis du ved, hvilken fil det er eller ikke har cd'en. CD'en gendanner alle dine computers .exe-filer, men dette er en proces, du ikke behøver at gennemgå, hvis du specifikt ved, hvad du skal reparere. Microsoft har angivet forskellige instruktioner for de mange tilgængelige .exe-filer. Instruktionerne er dog meget detaljerede, vanskelige og tidskrævende.