Sådan genudskrives kontrol på store sletter

Microsofts Great Plains-regnskabssoftware hjælper med at imødekomme alle dine regnskabsbehov. En ting, Great Plains kan gøre, er at udskrive og genudskrive checks til din forretningsbrug. At følge et par enkle anvisninger er alt hvad du skal gøre for at udskrive dine egne checks på et øjeblik.

Indstilling af udskriftsformat

Trin 1

Åbn vinduet Kontroller udskrivningsopsætning. Gå til Menu, Værktøjer, Opsætning, Indkøb, Tjek udskrivning og opsætning.

Trin 2

Vælg en bankkontoidentifikation og en checkhæfteidentifikation, og indtast et rapportnummer. Ifølge Microsoft henviser "dette tal til formatet på den genererede rapport."

Trin 3

Indtast antallet af checks, der skal udskrives pr. Ark i feltet "Antal kontrol pr. Ark".

Marker både "Brug sidehoved" og "Brug sidefod" og klik på "OK" for at gemme netop dette format til den valgte bankkontoidentifikation.

Udskrivning af kontrol

Trin 1

Åbn vinduet med kontroludskrivning. Gå til Menu, Værktøjer, Hjælpeprogrammer, Indkøb og Tjek udskrivning.

Trin 2

Vælg bankkontoidentifikation og checkhæfteidentifikation samt indstillingen "Tillad genudskrivning". Du kan også vælge, om transaktioner skal vises med status "Åben" eller "Arbejde".

Trin 3

Indtast / vælg både start- og slutdokumentnummer for det dokumentområde, der skal vises i feltet "Dokumentnummer fra / til".

Trin 4

Marker afkrydsningsfelterne "Inkluder ugyldige" og "Marker alle", hvis du vil medtage begge ugyldige dokumenter og markere alle de metodeidentifikationer, der vises i rulningsvinduet.

Trin 5

Indtast den næste kontrol, der skal udskrives, i feltet "Næste kontrol for at udskrive". Microsoft anbefaler "at indtaste et tal, der er mindre end eller lig med det antal, der er indtastet i feltet Antal 'Checks per ark' i vinduet 'Kontroller udskrivningsopsætning'."

Trin 6

Vælg indstillingen Redisplay for at opdatere de oplysninger, der vises i rullevinduet. Dette vindue viser alle de transaktioner, der falder inden for det valgte interval.

Vælg "Udskriv" for at udskrive dine checks.