Sådan downloades gratis film på Internettet

Flere websteder giver brugerne mulighed for at downloade film gratis på Internettet. Net Movie Downloads, Film 6, Internet Movie Database og 80 millioner film online er blandt de mest populære websteder, som du kan få adgang til for at downloade gratis film. Disse typer af websteder giver trailere, anmeldelser, skuespiller- og skuespillerprofiler, spil og software, som du også kan nyde online eller downloade. For at få adgang til siderne skal du muligvis registrere dig hos virksomheden og oprette et login og en adgangskode. De fleste websteder har en lignende opsætning af, hvordan man downloader gratis film.

Gå til Movie6.net. Gennemse de tilgængelige film til download til højre på skærmen under "Top Box Office-film", "Seneste" eller "Film." Klik på navnet på den film, du vil downloade.

Kontroller, om din computer allerede har Real Player. For computere med Microsoft Windows-operativsystemer skal du gå til "Start" og derefter klikke på "Alle programmer". Rul ned i rullemenuen, og søg efter et program med titlen "Real". Klik på ordet, indtil feltet udvides, og du ser “Real Player” for at bekræfte, at du har det fulde program på din computer.

Føj Real Player til din computer, hvis din computer i øjeblikket ikke har Real Player installeret. Gå til Real Players officielle hjemmeside. Gå til øverste højre side af skærmen under "Få rigtig spiller gratis" og klik på "Gratis download." Hvis du vil downloade Real Player til din iPod eller brænde film til en DVD, skal du købe en kopi af Real Player Plus mod et engangsgebyr.

Download filmen. Lad computeren åbne en ny skærm. Gå til øverste højre hjørne af den nyåbnede skærm med titlen "Real Player and Download Manager." Klik på ikonet med hyperlinket "Download video."

Vent på, at filmen downloades. Husk, at computere med større mængder ledig plads på harddisken sandsynligvis vil downloade film hurtigere end computere med mindre mængder ledig plads på harddisken. Når filmen er downloadet, skal du klikke på linket "Afspil." Filmen begynder at køre med lyd på din computerskærm.