Sådan redigeres TTF-skrifttyper

True Type-skrifttyper eller TTF-skrifttyper bruges i de fleste Windows-applikationer, og mange Mac-programmer kan også bruge dem. Du kan redigere og endda oprette dine egne TTF-skrifttyper, så længe de er open source. Der er flere tilgængelige programmer, der giver dig mulighed for at få fat i de grundlæggende mekanikker i en TTF-skrifttype. Når du først har set, hvor meget arbejde der går i oprettelsen af ​​hvert tegn - eller "glyph" - får du en ny påskønnelse af de tusinder af TTF-skrifttyper, der er tilgængelige på Internettet.

Trin 1

Åbn din fontredigeringssoftware.

Trin 2

Importer den skrifttype, du vil redigere, ved at vælge enten "Importer" eller "Åbn" i menuen "Filer". Du skal typisk angive, om skrifttypen allerede er installeret i Windows, eller om den er i sin egen fil.

Trin 3

Vælg det tegn eller den tegn, du vil redigere fra galleriet med skrifttegn, der vises.

Trin 4

Rediger eksisterende glyfkurver og konturer. Du gør dette ved at vælge de håndtag (normalt røde felter), der vises på omridskurverne, der udgør glyf, og trække dem for at ændre kurvens form.

Trin 5

Tilføj nye tegn, hvis du vil. Vælg indstillingen Tilføj glyf - ofte fundet i hovedmenulinjen; dette åbner en menu med alle mulige tegn i skrifttypen. Vælg et tegn, der endnu ikke er defineret i din skrifttype. Dette frembringer en tom redigeringsskærm. Du kan oprette din karakter ved at tilføje nye kurver til den ved hjælp af indstillingen "Tilføj". Du kan også importere et bitmapbillede af glyphen og spore det med nye kurver. Når du klikker på "Gem", vises din nye karakter i glyfgalleriet.

Gem din skrifttype ved at vælge "Gem" i menuen "Filer".