Sådan fjerner du et tastatursprog fra iPhone eller iPad

Har du aktiveret et andet tastatursprog på din iPhone eller iPad, som du ikke længere vil have? Måske er du tosprogede eller lærte et nyt sprog og troede, det ville være nyttigt. Eller måske har du opdaget et nyt tastatursprog, som du aldrig har tilføjet, og du vil gerne fjerne det fra iOS? Alle tilføjede sprogtastaturer vises under ikonet for lille kloden på tastaturet på en iOS-enhed, hvis de er aktiveret, hvilket gør det muligt hurtigt at ændre tastaturets sprog, men hvis du ikke længere vil have et tastatur til at blive vist på listen, skal du fjern det fra iPhone eller iPad.

Hvis du har et andet tastatur, som du vil slette fra en iPhone eller iPad, skal du læse om, hvordan du fjerner tastatursprog fra en hvilken som helst iOS-enhed.


Åh, og ud over at bare fjerne forskellige sprogtastaturer, kan du også bruge dette trick til at fjerne emoji tastaturet eller tredjeparts tastaturer også, hvis du af en eller anden grund ikke kan lide dem på iOS eller vil fjerne dem.

Sådan fjerner du et sprogtastatur fra iPhone og iPad

Bemærk, at du skal have mere end et sprog tastatur aktiveret for at kunne fjerne en, du kan heller ikke slette dit primære sprogtastatur fra iOS. Sådan fungerer det her:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Tastaturer"
  2. På listen over tastaturer skal du trække til venstre på tastaturet, du vil slette *
  3. Tryk på knappen "Slet", der vises
  4. Gentag med yderligere sprogtastaturer, hvis du vil fjerne det

* Bemærk, at du også kan vælge "Rediger" og derefter trykke på den røde (-) sletteknap for at fjerne tastaturer fra iOS

Du kan ikke slette det primære sprogtastatur fra din enhed. Så hvis din enhed er konfigureret med engelsk, og det var det, du valgte, når du konfigurerede iPhone eller iPad til at begynde med, kan du ikke fjerne det engelske tastatur.

Bemærk, at du også kan tilføje nye tastaturer til fremmedsprog og Emoji fra denne tastaturindstillingsmenu. Med et ekstra tastatur kan du skifte mellem dem til enhver tid i iOS, når selve tastaturet er synligt. Det omfatter også tilføjelse af tredjeparts tastaturer, hvis du ønsker at prøve en af ​​de forskellige tastaturoptioner og muligheder for derude til iPhone og iPad.

I dette eksempel, der er vist her, slettede vi et sprogtastatur kaldet "Bengali", der mystisk aktiverede sig på min iPhone (hvem ved hvordan det nye sprog blev tilføjet, det var en ny iPhone og setup med engelsk), men du kan bruge det samme trick at fjerne ethvert tastatursprog fra din iOS-enhed, uanset om det er et sprog, du forstår, er at lære, eller endda tastaturer til sprog, du ved intet overhovedet.