iOS 8.2 Beta 4 Tilgængelig for udviklere

Apple har udgivet den fjerde beta-version af iOS 8.2 til de personer, der er registreret i iOS Developer-programmet. Udgivelsen bærer build 12D5461b og indeholder sandsynligvis fejlrettelser og forbedringer af funktioner.


Brugere, der kører tidligere beta-versioner af iOS 8.2, kan finde beta 4-udgivelsen nu tilgængelig som en opdatering under Opdatering> Software Update, hvor den nye bygning vejer omkring 400 MB, eller de kan downloade de komplette IPSW-filer direkte fra dev center og opdater manuelt via iTunes.

Relateret, Xcode 6.2 beta 4 og en ny version af WatchKit SDK kan downloades fra iOS Developer Center.

iOS 8.2 er den første version af iOS, der understøtter det kommende Apple Watch-produkt, hvilket giver mulighed for interaktioner mellem iPhone og Apple Watch-produktet. WATCH forventes at debutere engang i de kommende måneder, måske indikerer hvornår den endelige version af iOS 8.2 vil blive stillet til rådighed for den bredere offentlighed.

Udviklere, der savnede den seneste udgivelse af OS X 10.10.2 beta 4, finder også, at bygningen er tilgængelig i App Store eller via Mac Developer Center. Mens iOS 8.2 ser ud til at tilføre ny kompatibilitet og funktioner, ser OS X 10.10.2 sig ud til at være primært en fejlfinding.