Sådan nulstilles en Eclipse ESN CD-afspiller

Eclipse ESN CD-afspillere er stereoanlæg til bilstereo udstyret med Eclipse Security Network. Dette netværk garanterer tyveribeskyttelse for cd-afspilleren og interface, da det kræver, at en nøgle-cd bruges, når som helst systemets strøm nulstilles. Efter køb og installation af din Eclipse CD-afspiller vælger du en nøgle-CD, der skal bruges til at låse op og nulstille systemet. Hvis du har brug for at nulstille systemet, kan det let gøres derhjemme.

Trin 1

Start din bil.

Trin 2

Tryk på "Power" -knappen på cd-skifteren for at tænde den.

Trin 3

Tryk på knapperne "Preset 1" og "AM-FM" samtidigt. Hold dem, indtil CD-afspillerens display blinker "Disc".

Trin 4

Indsæt nøgle-cd'en, som du programmerede, da du installerede ESN CD-afspilleren. Vent til displayet læser "Cncl." Dette deaktiverer systemet.

Trin 5

Mens køretøjet stadig kører, skal du trykke på "Power" -knappen to gange for at tænde og tænde cd-afspilleren.

Trin 6

Gentag trin 3.

Indsæt den nye nøgle-cd efter eget valg. Displayet blinker ordet "Sec" og advarer dig om, at systemet er nulstillet og aktiveret med din nye nøgle-cd.

Utilsigtet låsning

Trin 1

Hvis du har mistet din nøgle-cd og låst systemet, skal cd-afspilleren sendes til producenten for at blive nulstillet. Da ESN er på plads for at forhindre tyveri, skal du fremvise købsbevis til producenten.

Trin 2

Når dit køretøj og din CD-afspiller er tændt, skal du trykke på og holde knapperne "FM-AM" og "Preset 4" nede, indtil serienummeret blinker på skærmen. Skriv serienummeret ned.

Ring til Eclipse-kundeservice på 310-327-2151. Forklar, at dit system er låst, og at du har brug for det nulstillet. Operatøren giver oplysninger om, hvordan og hvor du skal sende dit system, der skal nulstilles.