Sådan designer du et barns flyer

Hvis du planlægger en begivenhed med temaer for børn, kan du oprette en kreativ flyer, der kan distribueres til dine kvarterfamilier og børn. Du kan bruge Microsoft Words flyerskabeloner til at tilpasse og tilpasse en flyer til at afspejle dine behov såvel som din personlige æstetik. Tilbring en eftermiddag med dine børn, der går gennem kvarteret og leverer flyers.

Trin 1

Åbn et nyt dokument i Microsoft Word, og download en flyerskabelon. For at gøre dette skal du klikke på din "Office" -knap, når du har åbnet Word. Klik på "Ny". Dobbeltklik på "Flyers". Dobbeltklik på "Event Flyers."

Trin 2

Download en børnevenlig flyer fra de skabeloner, der findes i biblioteket. Dobbeltklik på dit valg; det downloades til dit Word-dokument.

Tilpas teksten på din flyer for at afspejle børnevenlige temaer og sprog. Du kan endda indsætte et kreativt, enkelt digt. Klik på tekstfeltet i flyeren, fremhæv fyldteksten, og udskift den med din egen. Et eksempel på et digt, du kan skrive, kan være: "Deltag i en fest ved poolen! Medbring dine børn og noget at drikke, der er sejt! Vi spiser kage og is og fejrer vores pige Kate! Svar på den 10. maj; vi kan ikke vente! "