Mac-opsætning: En landskabsarkitekts utrolige brugerdefinerede kontor

Vi har en bred vifte af Mac-opsætninger her, men denne er særlig fantastisk og kan være en af ​​de mest fantastiske arbejdsstationer, vi har dækket endnu. Fra top-of-the-line Apple-hardware, en hel specialdesignet bygning og kontor til den kæmpe 65 'x 16' projektionsskærm (ja, det måles som FEET, ikke tommer), der viser indhold fra et Apple TV, denne arbejdsstation absolut skal ses.

Du kan klikke på et hvilket som helst billede for at se en større version, og vi har endda fået to videoer, der viser bygningen af ​​bygningen, og en anden, der viser den enorme projektionsskærm i aktion. Gå ikke glip af dette!

Hvad gør du, og hvilken hardware er en del af din fantastiske Mac-opsætning?

Jeg er en landskabsarkitekt i Holland. Dette er den primære hardware, jeg bruger:

  • 15 "MacBook Pro med retina display, toppen af ​​linjemodellen med alle muligheder
  • Dual 27 "Apple Cinema Displays
  • Apple Wireless Keyboard & Magic Mouse
  • Bose Sound System gemt inde i skrivebordet
  • Apple TV med projektionsskærmen
  • 20 meter x 5 meter indtrækbar projektionsskærm (alvorligt!)

(Klik for større billede)

Jeg er en ægte Apple fanatiker, jeg kunne helt sikkert dække mit skrivebord med Apple ting, men jeg foretrækker at have en ren arbejdsstation.

Hvad er nogle af dine mest anvendte apps?

Den software, jeg bruger regelmæssigt, omfatter Cinema 4D, den komplette Adobe-pakke, AutoCAD og Sketchbook Pro.

Kan du fortælle os lidt om dette fantastiske kontor?

Dette er mit drømmekontor, min bror og jeg designede og lavede bygningen. Alt er skræddersyet, herunder 3500 kg betonbord med opvarmning integreret i overfladen.

Jeg kan styre hele Domotica-automatiseringssystemet i hele bygningen lige fra mit skrivebord, herunder en 20 meter bred indtrækbar projektionsskærm.

Hver præsentation styres via Apple TV og AirPlay. Der er mange løsninger til rådighed for præsentationer, men selv de dyreste er ikke sammenlignelige med det problemfrie Apple TV.

Fra ydersiden ser bygningen sådan ud:

De følgende to film giver et nyt overblik over kontoret, herunder en tidsforløb for bygningen, der er bygget, og en demonstration af den indtrækbare projektionsskærm og hvordan det domotiske system justerer gardiner, belysning og selve skærmen.

Video 1: Forløb af bygningens konstruktion fra start til finish

Video 2: Afsløring af 20m x 5m præsentationsskærm

(Redaktør note: WOW! Undskyld os, mens vi vælger vores kæber fra gulvet!)
-

Har du en fantastisk Mac-opsætning, du vil dele med OSXDaily? Gå her for at komme i gang, alt det tager er at besvare et par spørgsmål, tage et par gode billeder og sende det på! Du kan altid gennemse vores tidligere fremhævede Mac-opsætninger også, de er alle ganske flotte.