iTunes 10 kan downloades

iTunes 10 er blevet annonceret og vil være tilgængelig til download fra og med i dag via Software Update. Med et fancy nyt ikon, der endelig slipper cd'en, har iTunes 10 også et mere attraktivt albumhåndteringssystem og et indbygget socialt netværk.

iTunes 10 Ping

Måske er det mest interessante træk ved iTunes 10 Ping, det nye sociale musikforskningsnetværk fra Apple. Bygget direkte til iTunes-appen, tillader Ping at iTunes-brugere følger artister og andre brugere, får koncertlister, diskuterer musik, deler dine musikpræferencer og meget mere. Med 160 millioner eksisterende iTunes-brugere og muligheden for at få adgang til Ping på din Mac, PC, iPhone og iPod Touch, ser Ping hurtigt på at dominere den sociale musikscene. Pings feed ser meget ligesom Facebook, og jeg forventer en måde at krydse-publicere mellem de to kort. Ping vil kun være tilgængelig via iTunes 10.

iTunes 10 download

For at få den nyeste version af iTunes 10, skal du gå til enten Apple iTunes-downloadwebsted eller indlæse Softwareopdatering fra Apple-menuen, vises den som en tilgængelig download.

Apples iTunes-downloadwebsted er her, du behøver ikke indtaste din e-mail-adresse, du kan bare klikke på 'Download Now' og downloadet starter.

Opdatering: Nogle mennesker rapporterer problemer med at downloade iTunes 10, eller at de ikke kan downloade iTunes 10. Hvis du har problemer med at downloade iTunes 10, skal du opdatere iTunes-downloadsiden og prøve at rydde din cache. Jeg kan bekræfte, at den er tilgængelig til download.