Grand Theft Auto IV: Sådan flyver du et fly

Elementer, du har brug for

  • PlayStation 3, Xbox 360 eller Windows-aktiveret pc

  • Grand Theft Auto IV

Grand Theft Auto IV blev frigivet den 29. april 2008 til konsoller og den 2. december 2008 til Windows. Grand Theft Auto IV er en del af den meget populære og kontroversielle Grand Theft Auto-serie, som Rockstar Games oprettede. Spillet betragtes som et "sandkasse" -formet spil, der efterlader spilleren til at udforske og interagere med en meget åben verden. Spillet indeholder også en bred vifte af køretøjer, som spilleren kan kontrollere for at udføre missioner eller udforske.

Find et fly. Det bedste er, at du vil være i Francis International Airport på den østlige side af Liberty City.

Indtast køretøjet ved hjælp af knappen "Indtast køretøj". Flyet vil håndtere meget som en langsom bil, når du er på jorden, og du bliver nødt til at få det i bevægelse, før det vil stige op.

Taxa dit fly til en klar bane af bane eller en bane med mest plads. For at taxa dit fly skal du omhyggeligt bruge en kombination af betjeningshastighederne for acceleration, bakning og håndbremse for at bevæge flyet langsomt væk fra forhindringer eller farer.

Styr flyet, så det er ret lige på landingsbanen og ikke vil svinge ind i nogen forhindringer, før det starter. Accelerér flyet, og hold det indtil ca. halvvejs ned ad landingsbanen. Vip flyets næse op ved at trække tommelfingeren tilbage, trykke på gå tilbage-tasten på dit tastatur eller vippe din SIXAXIS PS3-controller.

Flyv flyet væk fra lufthavnen ved hjælp af de normale køretøjs bevægelseskontroller. Flyet fungerer meget som en bil, men skaber bredere og langsommere sving.

Land flyet ved at finde et sikkert, jævnt sted, der er stort og langt nok til at lade flyet lande og derefter langsomt hvile. Vip næsen ned, når flyet bevæger sig ret langsomt, og tryk på håndbremsen for at begynde at bremse.

Gå hen til landingsstriben ved at gøre planet parallelt eller med næsen vinklet lidt op fra jorden. Rør flyets landingsudstyr til jorden og fortsæt med at holde nedbremsningsknappen nede, indtil flyet er kommet i ro.

Gå ud af køretøjet ved at trykke på den samme knap, der bruges til at komme ind i køretøjet, når flyet er kommet fuldt ud.

Tips

Når du har det godt med at flyve flyet, så prøv at udføre stunts ved at rulle eller gøre flyet til en løkke. Hvis du har købt de nedladelige indholdspakker til GTA IV, skal du hente en faldskærm, inden du forsøger at flyve flyet i tilfælde af ulykker. Flyets landingsudstyr falder automatisk, når flyet bevæger sig langsomt nok.

Advarsler

Mens flyets kontroller er de samme som ethvert andet køretøj, skal du være forsigtig med at foretage skarpe sving eller flyve lige op i luften, fordi du kan miste kontrollen eller stoppe flyets motor. Du modtager muligvis et "ønsket" niveau for at stjæle et fly, og politihelikoptere vil forsøge at skyde dig ned.