Hvordan spiller jeg en MP3-fil baglæns?

Elementer, du har brug for

  • Lydredigeringsprogram

  • MP3-fil

Afspilning af MP3'er baglæns er processen med at omdanne en sangs digitale bølgeform til afspilning af slutningen af ​​sangen i starten. Nogle lyttere vælger at afspille MP3-filer baglæns for at høre skjulte meddelelser og undertiden skabe innovative eksempler til nye produktioner. Men uanset årsagen kan denne handling udføres for enhver sang ved hjælp af et digitalt lydredigeringsprogram.

Få et freeware lydredigeringsprogram online. (Se Ressourcer for en liste over download af freeware lydredigeringsprogrammer.)

Klik på "Gem" -handlingen i programmets filhentningsfelt for at begynde at installere lydredigeringsprogrammet på din computers harddisk. Vælg at køre programmet, når installationen er afsluttet.

Tryk på "Ctrl" og "O" tasterne på din computers tastatur for at finde og vælge MP3. Klik på "Åbn" for at indlæse MP3-filen i lydredigeringsprogrammet. Sangens digitale bølgeform vises i programmets vindue.

Træk musen over hele den digitale bølgeform for at fremhæve den. Dette vil indikere, at den valgte region er det, du vil afspille baglæns.

Klik på knappen "Effekter" og vælg handlingen "Omvendt". MP3's digitale bølgeform tager cirka 30 til 60 sekunder at indlæse baglæns.

Klik på "Afspil" -knappen eller ikonet øverst eller nederst i lydredigeringsprogrammet for at afspille MP3's omvendte digitale bølgeform. Hele MP3-filen afspilles baglæns.

Tips

Lydredigeringsprogrammer som Audacity og WavePad anbefales stærkt til afspilning af sange baglæns. Programmerne er brugervenlige med funktioner og effekter, som alle kan betjene uanset lydredigeringsoplevelse.

Advarsler

Et lydredigeringsprogram er obligatorisk for denne MP3-effekt. Computere er normalt ikke udstyret med netop disse programmer og funktionelle effekter.