Sådan annulleres AT&T Wireless

Elementer, du har brug for

  • Din trådløse telefon

  • Faktureringserklæring

  • Trådløs servicekontrakt

Nogle gange vil du simpelthen ikke have den trådløse tjeneste med det firma, du har i øjeblikket. Dette kan skyldes, at du bor i eller flytter til et område, hvor modtagelsen ikke er særlig god, eller ellers vil din arbejdsgiver snart betale for din trådløse service, men kun hvis du får det gennem hans udbyder. Du vil måske endda bare komme væk fra den udbyder, du har på grund af faktureringsproblemer. Uanset hvad dine grunde er, skal du kende trinene til annullering af din trådløse tjeneste. Nedenfor er de trin, du skal annullere din trådløse AT & T-tjeneste. Selvom trinnene kan variere lidt mellem trådløse udbydere, vil det være en lignende proces.

Se på din AT & T-kontrakt. Du vil gerne se, hvad kontraktens længde var (normalt vil dette være et eller to år). Hvis du stadig er under kontrakt, kan du overveje at holde ud, indtil din kontrakt er op. AT&T opkræver dig, hvis du bryder din kontrakt. Normalt er dette gebyr $ 175 minus $ 5 for hver måned, du har holdt din kontrakt. Dette betyder, at hvis du har en to-årig kontrakt og har holdt tjenesten i 10 måneder før du annullerer, skylder du kun $ 125 ($ 175 - $ 50 = $ 125). Hvis du ikke kan holde ud, før kontrakten slutter, skal du være parat til at betale dette gebyr.

Find et sted, hvor du vil være i stand til at sidde og tale med AT&T kundeservice komfortabelt og uden distraktion. Du kan være i ventetid et stykke tid, og jo mere du bliver distraheret, jo længere tid tager det, og jo mere frustrerende bliver processen.

Ring til 611 fra din AT & T-telefon, eller ring til dens kundeservicenummer. Du bliver bedt om et par forskellige menuer. Mange gange er den hurtigste måde at komme igennem disse meddelelser på ved blot at trykke på "0" for at komme til kundeservice. En repræsentant vil være i stand til at hjælpe dig eller henvise dig til nogen, der kan.

Fortæl agenten, at du vil annullere din mobiltelefontjeneste. Sørg for at forklare dem hvorfor, og fortæl dem, at du vil annullere din AT & T-service i slutningen af ​​den næste faktureringscyklus. Hvis du har brug for at annullere din AT & T-tjeneste inden da, kan du blive opkrævet ekstra gebyrer ud over gebyrer for de minutter, du hidtil har brugt i den aktuelle cyklus. Denne proces kan tage et stykke tid, og agenten vil forsøge at få dig til at blive hos AT&T; hold fast og høflig og hold dig til din position.

Slip af med SIM-kortet bag på telefonen, når du har passeret datoen for, at tjenesten skal afsluttes. Ofte kan du bruge telefonen til andre servicevirksomheder, hvis du "låser op" den ved hjælp af et SIM-kort fra den nye udbyder.

Tips

Hvis der er store problemer, eller noget ikke synes rigtigt for dig, så tøv ikke med at bede om en leder eller vejleder for at forklare det bedre for dig.

Advarsler

Bliv ikke vred eller råb til kundeservicemedarbejdere. De forsøger simpelthen at udføre deres job, som de forstår det. Jo pænere du er for dem, jo ​​glattere og hurtigere vil processen være forbi.