Sådan bruges WhatsApp til Mac

Vil du bruge WhatsApp på en Mac? Nu kan du. WhatsApp er en meget populær platform til messaging fra iPhone og Android, som nu nemt kan bruges på en Mac eller Windows PC, så hvis du er en af ​​de mange millioner mennesker, der bruger WhatsApp til kommunikation, kan du nyde den erfaring på skrivebordet med en indbygget messaging app.


WhatsApp-klienten til Mac er fuldt udstyret og nem at bruge. For at komme i gang skal du have en WhatsApp-konto og en iPhone eller Android-enhed med WhatsApp-programmet installeret, ud over det er det nemt at opsætte og bruge. Og nej, der er ikke længere behov for tredjeparts emuleringssoftware eller WhatsApp webklienten, WhatsApp for Mac eller Windows app er virkelig indfødt.

Opsætning af WhatsApp til Mac er virkelig simpelt, her er alt hvad du skal gøre:

Sådan installeres og bruges WhatsApp på Mac

  1. Sørg for at du har en WhatsApp-konto, der er typisk knyttet til et telefonnummer til en iPhone eller Android
  2. Download WhatsApp-appen til Mac OS X (eller Windows)
  3. Start WhatsApp-applikationen på Mac'en, skærmen vil indlæse en QR-kode
  4. Med din iPhone eller Android-telefon skal du åbne WhatsApp-mobilklienten
  5. Vælg "Indstillinger" for WhatsApp i iOS eller Android, og vælg derefter "WhatsApp Web" og scan QR-koden på Mac-skærmen (eller Windows)
  6. Efter at have ventet et øjeblik eller to, vil WhatsApp-skrivebordsklienten hente dine kontakter og samtaler, og du vil kunne bruge WhatsApp på Mac

Det er alt der er til det, som du kan se, det er ret nemt at installere og bruge. Eventuelle aktive chats eller samtaler i WhatsApp vises og er tilgængelige som normalt.

Hvis du af en eller anden grund har problemer med WhatsApp for Mac eller WhatsApp for Windows-klienter, kan du også bruge WhatsApp til internettet på en stationær computer.

Selvfølgelig er mange Mac- og iOS-brugere afhængige af Messages-appen til kommunikation, og der er heller ikke noget galt med det, men hvis du kommunikerer med Android-brugere, skal det sendes via SMS. Der er bestemt ikke noget galt med denne tilgang, bare sørg for at aktivere sms-besked på Mac-meddelelser, så du kan besked med alle mulige mobilbrugere fra Mac.

Og ja, mens denne vejledning tager sigte på at bruge WhatsApp på Mac, er installationsprocessen grundlæggende identisk med at bruge WhatsApp på en Windows-pc, hvilket burde være nyttigt for brugere, der ofte krydser platforme til arbejde, personlig eller på anden måde. Uanset dit OS, glad messaging!