Er der stadig lavet videobåndoptagere?

Videobåndoptageren er endnu ikke gået dinosaurens vej. De engang dyre dele af filmudstyr er nu tilgængelige hos rabatforhandlere til en brøkdel af de omkostninger, som videokassetteoptagere engang krævede.

Køb en videobåndoptager

Nuværende producenter af videobåndoptagere betragter enhederne som engangsbrug og har ikke reservedele på lager. Siden år 2000 har virksomheder, der fremstiller videokassetteoptagere, fremstillet et begrænset antal enheder hvert år for at opfylde forbrugernes ønske om at afspille videokassetter. De fleste detailhandlere har ikke længere videokassetter i deres butikker, hvilket en dag vil eliminere behovet for at lave optagere.

VCR-reparation

Elektroniske virksomheder, der leverer dele til en lang række enheder, bærer stadig komponenter, der er nødvendige for at reparere videobåndoptagere. Mens fremgangsmåden ved fremstilling af dele muligvis ikke forbliver levedygtig på ubestemt tid, kan forbrugerne muligvis stadig holde en ældre videobåndoptager i gang.

Produktbehov

Videokassetteoptagere er længe siden blevet erstattet af DVD-afspillere i de fleste hjem og læringsinstitutioner. Men det betyder ikke, at enhederne stadig ikke betragtes som nyttige af nogle forbrugere. Millioner af undervisningsvideoer blev engang lavet i VCR-format. På grund af de økonomiske begrænsninger ved udskiftning af et stort båndbibliotek har mange undervisere stadig brug for videobåndoptagere i deres klasseværelser.