Opret en ny mappe, der indeholder udvalgte elementer i Mac OS X

Du kan nu vælge et hvilket som helst antal filer fra Mac OS X-skrivebordet eller en mappe og oprette en ny mappe, der indeholder de valgte elementer.

Dette er et vildt nyttigt Finder-trick til filhåndtering og -organisation, da du hurtigt kan gruppere en samling af filer ved at vælge, hvor mange du vil inden for Finder, så lav hurtigt en mappe, der kun indeholder de valgte filer eller mapper.

At lave nye mapper på udvalgte filer er super nemt på Mac, vi viser dig tre forskellige metoder til at oprette nye mapper, der indeholder valgte filer (eller mapper) i Finder på Mac OS.

Sådan oprettes en ny mappe af udvalgte filer på Mac

  1. Gå til Finder i Mac OS, hvis du ikke allerede har gjort det, så naviger til de filer, du vil oprette en ny mappe indeholdende
  2. Vælg filer, du vil oprette en ny mappe indeholdende
  3. Højreklik (eller kontrol + klik) på en af ​​de valgte filer og vælg "Ny mappe med markering (x elementer)"

Du kan vælge flere filer eller en enkelt fil for at oprette en ny mappe med, men selvfølgelig er denne funktion mest kraftfuld med et udvalg af flere valgte filer.

Det er det, super nemt, meget hurtigt, og gør organisering af filer hurtigere end nogensinde på Mac!

Oprettelse af nye mapper af udvalgte filer fra filmenuen på en Mac

Du kan også vælge emner som sædvanlig i Finder, og derefter gå fra menuen "Fil" i Finder til den samme "Ny mappe med udvælgelse", men højreklik er hurtigere.

Der er også en tastaturgenvej for at gøre dette også: Kontrol + Kommando + N

Tastetrykket for at oprette nye filer med et udvalg ser ikke ud til at virke for alle Mac-brugere, men giver det en chance, og måske vil det fungere for dig.

Funktionen "Ny mappe med udvalgte elementer" i Finder, sammen med muligheden for at klippe og indsætte filer endelig i Mac OS X, er to af de mere subtile men nyttige forbedringer af filsystemet, der ankom i nyere versioner af Mac OS X. Du finder disse fantastiske funktioner i alle noget moderne versioner af Mac OS-systemsoftware, fra Lion til Mavericks, High Sierra og videre. Prøv det, det er en fantastisk funktion!