Sådan repareres ødelagte PSP-spilfiler

Sony PlayStation Portable har et stort bibliotek med spil. Som mange andre videospilkonsoller har PSP et stort homebrew-samfund, der laver sine egne spil. Daglige brugere og uafhængige softwareudviklere opretter homebrew-spil. De har ikke Sony-kode, så du skal køre brugerdefineret firmware for at de kan køre ordentligt. Brugerdefineret firmware, som homebrew, er oprettet af brugere og ikke Sony. Det er som Windows for en computer. Nogle gange kan du dog opleve en "Data Corrupt" -fejl, når du prøver at starte et spil. Dette er meget let at rette, og du kører dine yndlingsspil igen på ingen tid.

Tænd din Sony PSP, og vent på, at den starter i PSP-menuen, ofte kaldet PSP XMB. Tilslut PSP til din computer med et USB-kabel, og et vindue vises på din computer, der giver dig adgang til din PSP-hukommelsesstick.

Find det spil, du tidligere har placeret på din Sony PSP-hukommelse. Det vil enten være i mappen "GAME", "GAME150" eller "GAME5XX" -mappen.

Flyt spillet til en anden spilmappe. Den beskadigede datafejl opstår, når det spil, du prøver at indlæse, placeres i den forkerte mappe. Hvis dit spil er i mappen GAME, skal du placere det i mappen GAME150 og afbryde PSP fra computeren.

Gå ind på din PSP XMB, og kør spillet. Det vises nu som et spil, der kan spilles og ikke beskadigede data. Hvis det stadig vises som beskadigede data, skal du slutte PSP til computeren igen og flytte spillet til den endelige mappe. Frakobl PSP fra computeren, og spil dit spil.