Sådan konverteres et gammelt DOS-program til et Windows-baseret program

Selvom det er bygget på DOS-teknologi, kører Windows ikke mange ældre DOS-baserede programmer, selv i kompatibilitetstilstand. Heldigvis, med kraften fra moderne personlige computere, kan en DOS-emulator perfekt genskabe et DOS-system og køre ethvert DOS-program på en ny version af Windows.

Trin 1

Download DOSBox. DOSBox kører en DOS-skal inde i dit Windows-miljø uden at installere et nyt operativsystem. Download installationsfilen fra emulatorens websted, og gem den på din harddisk.

Trin 2

Installer DOSBox. Dobbeltklik på installationsfilen, og følg installationsinstruktionerne for at placere DOSBox-programmet på din harddisk.

Trin 3

Kør DOSBox. DOSBox fungerer lige som et DOS-system og accepterer indtastede inputkommandoer. Skriv en kommando, og tryk på "Enter" for at udføre kommandoen.

Trin 4

Indsæt DOS-programdisken i din computer. Hvis et vindue med automatisk afspilning vises, skal du lukke det.

Trin 5

Skriv “mount d : \ -t cdrom ”uden anførselstegn, og erstatter med bogstavetiketten på dit cd-drev, og tryk på "Enter" for at køre disken.

Kør programmet. Manipuler programmet ved hjælp af tastaturet. Se programmets manual for specifikke kontrolinstruktioner.