Sådan laver du et brugerdefineret systemalarm for Mac OS X

Mac'en giver en advarselslyd, når visse dialogbokse, fejl og andre brugerinteraktioner opstår i OS X. De fleste Mac-brugere ved sikkert, at du kan ændre advarselslyden til et af dine valg ved at gå til panelet Lydpræference i OS X, men vidste du, at du nemt kan lave en brugerdefineret alarm lyd til Mac også? Det er det, vi skal demonstrere her, det er en nem måde at tilpasse Mac-oplevelsen på og kræver ikke yderligere software downloads.

Vi vil bruge evnen til at optage lyd med QuickTime til at optage et lydklip optaget fra mikrofonen (eller du kan optage systemlyd med SoundFlower), trimme den ned til størrelse og gem den som en kompatibel system lydfil til brug med Mac OS X. Det er lettere end det lyder, følg med.

  1. Åbn QuickTime Player på Mac, som findes i / Programmer / mappe
  2. Træk menuen Filer ned og vælg "Ny lydoptagelse"
  3. Klik på den røde optageknap, hent din lyd (lav en hylle, smæk en tromme, sig hej, få din kat til at mødes, din hund skal bøje, uanset) og derefter stoppe optagelsen. Systemets lyd er generelt bedst, hvis det holdes meget kort, så skriv ikke dig selv med at forsvare en afhandling til dette formål
  4. Gå nu til "Rediger" -menuen og vælg "Trim" (eller tryk Kommando + T) og træk de gule skydere til, hvor lyden starter og slutter som angivet ved bølgen. Der er normalt en anden eller to til at trimme denne vej
  5. Gå nu til menuen Filer og vælg "Gem"
  6. Hit Command + Shift + G for at hente skærmbilledet "Gå til mappe" i dialogboksen Gem, og indtast den følgende sti præcis, og klik derefter på Gå:
  7. ~/Library/Sounds/

  8. Giv lydfilen et passende navn, filnavnet bliver systemalarmnavnet, og vælg derefter "Gem" og gå ud af QuickTime
  9. Gå ned i Apple-menuen og gå til "Systemindstillinger", vælg derefter "Sound" -indstillingerne og vælg fanen "Lydeffekter", find den lydfil, du lige har gemt i listen, og klik på den for at indstille brugerdefineret lyd alarm lydeffekten som din system alarm lyde i Mac OS X

Nu vil din nylavede tilpassede advarselslyde spille som systemalarm i Mac OS X, der giver en sjov og nem måde at personliggøre Mac-oplevelsen lidt på.

Videoen nedenfor går gennem processen med at oprette en brugerdefineret systemalarm i QuickTime og gemmer den til den rigtige mappe i OS X:

Et andet pænt trick er at skabe en lydløs alarmlyd ved hjælp af QuickTime-metoden (optag blot et sekund af stilhed og trim det til næsten ingenting) og indstil skærmen til at blinke med en advarsel, der i stedet giver en stille men åbenbar visuel mulighed for brugere, der vil hellere ikke have en systemalarm, men vil ikke gå ud og stumpe deres Mac.

Hvis du ikke har indspillet din egen advarselslyd, kan du få en blast fra fortiden og prøve de retro Macintosh System 7 lydeffekter i stedet, eller tilføj en anden .aiff eller .aifc-fil til brugeren Sounds folder for at få dem tilgængelig så godt. Du kan nemt få adgang til ~ / Bibliotek / Lyde / mappe fra Finder i OS X med Gå til mappe, og det er også, hvordan du kan slette eller fjerne de systemalarm (e) du har lavet.

Som du kan se, er QuickTime Player ret alsidig, og det er virkelig en af ​​de usungte apps, der er bundtet i Mac OS X, hvilket er så meget mere end en simpel videospiller. Fra optagelse af lydklip fra mikrofonen eller en lydindgang som beskrevet her, til at optage Mac-skærmen og optage video på en iPhone-skærm eller iPad-skærm, er QuickTime kraftigere end du måske tror.