Sådan får du PCSX2 til at køre hurtigere på en computer

PCSX2-emulatoren er et stykke software, der giver dig mulighed for at spille PlayStation 2-spil på din pc ved at simulere PS2's hardware- og softwarekonfiguration. Emulatorer er notorisk vanskelige at komme til at arbejde rigtigt, så de kræver en patientbruger, der ved, hvordan man tilpasser et system for at få den bedste ydelse. Med et par tip kan du hjælpe PCSX2 med at køre hurtigere på din computer.

Tjek din computers specifikationer. PCSX2 er kraftfuld software og har brug for lige så kraftig hardware for at udføre tilstrækkeligt. Hvis din processor, hukommelse eller grafikkort ikke overholder specifikationerne, kan du ikke gøre meget for at få PCSX2 til at køre hurtigere, bortset fra at opgradere dit system eller købe en ny computer (se links i Ressourcer for anbefalede specifikationer).

Sænk opløsningen. Denne indstilling bestemmer, hvor mange detaljer du kan se, mens du spiller, men en højere opløsning kræver flere systemressourcer og kan gøre PCSX2 meget langsommere. For at sænke opløsningen skal du vælge "Plugin / BIOS Selector" i Config-menuen. På fanen Plugins skal du klikke på knappen "Konfigurer" ved siden af ​​rullelisten GS og ændre opløsningsindstillingen. For GSdx-pluginet kan du finde denne indstilling under "D3D Internal Res."

Deaktiver fejlretningsvinduet. PCSX2 kører et skjult vindue, der hjælper dig med at spore bugs, men det er mest for avancerede brugere og kan bremse emulatoren. For at deaktivere det skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Aktivér konsol" i menuen Diverse.

Brug rammebegrænsning. Rammehastighed har en betydelig indvirkning på ydeevnen. At begrænse det kan fremskynde ydeevnen, men gameplayet kan virke hakket. For at komme til de rammebegrænsende muligheder skal du gå til "Emuleringsindstillinger" i menuen Config og klikke på GS-fanen.

Frigør hukommelse. Hvis de andre trin ikke har givet dig meget af et boost, og din computer er op til specifikation, skal du kontrollere, om dit system er for travlt med andre processer. Klik på "Start", vælg "Kør" og skriv "msconfig". Under fanen Tjenester kan du se alle aktuelt kørende processer. Prøv at deaktivere ikke-vigtige processer såsom antivirussoftware, mens du kører PCSX2.

Advarsler

Sikkerhedskopier dit system, inden du foretager ændringer i din software- eller hardwarekonfiguration.

Hvis du deaktiverer antivirus- eller sikkerhedssoftware, mens du kører emulatoren, er din computer muligvis sårbar, hvis den er tilsluttet internettet.