Min Wii tænder ikke

Hvis du trykker på "Power" -knappen på din Nintendo Wii, og konsollen nægter at tænde, bliver du nødt til at foretage fejlfinding på dit system. Moderne videospilkonsoller er fulde af komplekse dele, der lejlighedsvis går i stykker og fejler, men det er normalt ikke tilfældet, når du oplever Nintendo Wii-strømproblemer. Wii-strømproblemer stammer normalt fra lysnetadapteren, som du selv kan løse.

Min Wii tænder ikke

Frakobl alt tilbehør, såsom GameCube-controllere eller SD-kort.

Min Wii tænder ikke

Frakobl din Nintendo Wii AC-adapter fra stikkontakten og bag på din Nintendo Wii. Lad adapteren være frakoblet i to minutter. Tilslut adapteren til konsollen igen, og sæt stikkontakten direkte i en stikkontakt, ikke en overspændingsbeskytter.

Wii-strømproblemer, Nintendo wii til, Wii starter ikke

Fjern lysnetadapteren fra stikkontakten igen. Hvis Wii endnu ikke har tændt, kan problemet ligge i din stikkontakt. Sæt en lampe, natlys eller andet elektrisk i stikkontakten, som lysnetadapteren var tilsluttet. Hvis stikkontakten ser ud til at fungere, bliver du nødt til at teste selve lysnetadapteren.

Min Wii tænder ikke

Kør fingrene langs lysnetadapterkablet, og se efter eventuelle skader, f.eks. Flossede ledninger eller et revnet stykke kabel. Se også efter modelnummeret “RVL-002” og “Wii” på adapteren. Hvis du ikke kan se “RVL-002” modelnummeret og “Wii” på adapteren, bruger du en ikke-licenseret adapter, som kan forårsage ustabilitet og strømsvigt. Hvis adapteren har lidt skade, bliver du sandsynligvis nødt til at købe en ny adapter.

Min Wii tænder ikke

Spray luft for at rense ventilationsåbningerne på bagsiden af ​​Nintendo Wii. Hvis din Wii har siddet i lang tid, kan der være opbygget støv og snavs omkring ventilationsåbningerne, hvilket forhindrer konsollen i at køle af sig selv. Hvis konsollen ikke kan køle af sig selv, overophedes den og lukkes ned.

Wii-strømproblemer, Nintendo wii til, Wii starter ikke

Klik på "Start", "Internet Explorer", og besøg Nintendo-reparationssiden (se Ressourcer) for at åbne et reparationskrav. Hvis du har prøvet ovenstående trin, og din Wii endnu ikke har tændt, har dit system sandsynligvis brug for professionel reparation.