Sådan sendes en fax med en Kyocera KM-3225

Kyocera KM-3225 multifunktionsprinter bruges i store virksomheder og virksomheder. Multifunktionsprinteren har mulighed for at udskrive, scanne, kopiere og faxe. Kyocera KM-3225-modellen er beregnet til store mængder udskrivning. Faxmaskindelen af ​​Kyocera KM-3225-modellen findes på forsiden af ​​maskinen og vil have et nummereret opkaldstastatur. Du ville bruge faxmaskindelen af ​​Kyocera KM-3225-modellen, ligesom du ville gøre en enkeltstående faxmaskine.

Trin 1

Kontroller, at Kyocera KM-3225 multifunktionel printer er tilsluttet en stikkontakt og tilsluttet et fungerende telefonstik. Tænd den multifunktionelle printer.

Trin 2

Saml modtagerens faxnummer. Få de dokumenter, du ønsker at faxe. Placer faxdokumenterne i den rækkefølge, du ønsker, at de skal sendes i. Udfyld et forsideark til din fax. Indtast modtagerens navn og faxnummer på forsidearket samt dit navn og telefonnummer. Skriv en kort besked på omslaget til modtageren og antallet af sider, der sendes, som inkluderer omslaget.

Trin 3

Placer dokumenterne med forsiden opad på Kyocera KM-3225 multifunktionelle printerføderbakke. Sørg for, at forsidearket ligger øverst. Ring til modtagerens faxnummer ved hjælp af opkaldstastaturet på maskinen. Se den lille skærm ved siden af ​​numerisk tastatur for at kontrollere, at nummeret blev indtastet korrekt.

Tryk på knappen "Send" for at sende din fax til modtageren. Vent på, at maskinen sender faxen og indsamler din bekræftelsesside, der udskrives. Gentag faxprocessen, og kontroller for fejl såsom forkerte faxnumre, hvis din fax ikke sendes.