Sådan installeres XBMC på Apple TV 2

Den fremragende media center software XBMC er endelig kommet til Apple TV 2, men udover at være et godt mediecenter, hvis du undrer dig over, hvorfor ellers du bør bryde mig, vil jeg opsummere det med et ord: 1080p. Ja, ved hjælp af XBMC kan du frigøre 1080p videoafspilning på $ 99 Apple TV2 ... afspilningen lider af lejlighedsvis choppiness på ukomprimeret bluray-video, men hej det er den første udgivelse og kunne gøre ATV2 til den billigste 1080p videoafspilningsenhed på markedet.

Du skal bruge følgende for at komme i gang:

  • Apple TV 2 (Amazon link) kører iOS 4.1, iOS 4.2.1 eller senere
  • Seas0npass til jailbreak Apple TV 2 (Instruktioner til jailbreak er nedenfor)
  • Et micro-USB-kabel (dette bruges til jailbreak og tethered boot)
  • IPTV-adressen på din AppleTV

Vi vil nu gå gennem processen med både jailbreaking AppleTV2 og installere XBMC:

Jailbreaking Apple TV2

Det første du skal gøre er at jailbreak dit Apple TV, dette gøres bemærkelsesværdigt let med Seas0nPass, hvilket nok er en af ​​de nemmeste jailbreak apps derude for enhver iOS hardware. Hvis du er bekendt med processen med jailbreaking en iPhone, vil dette være meget kendt for dig, her er et hurtigt overblik:

  • Download og start Seas0nPass (Direkte download link)
  • Klik på "Create IPSW" knappen, dette vil downloade og oprette en brugerdefineret jailbroken IPSW fil
  • Du vil nu forbinde Apple TV til din computer ved hjælp af et Micro USB-kabel, og sæt AppleTV i DFU-tilstand (følg instruktionerne på skærmen herfor)
  • En gang i DFU lancerer iTunes og begynder at genoprette Apple TV med den brugerdefinerede IPSW Seas0nPass oprettet, sådan er jailbreaket faktisk installeret
  • Når AppleTV er jailbroken, skal du afbryde forbindelsen fra din computer kort og derefter udføre det, der kaldes en tethered boot. Dette betyder stort set bare, at du skal hjælpe bootloaderen ved at forbinde den til din computer og bruge Seas0nPass igen, men denne gang vælger du 'Boot Tethered' i menuen
  • Følg instruktionerne for at tethered starte din nye jailbroken AppleTV

Nu hvor din Apple TV2 er fængslet, kan du installere XBMC-softwaren på den.

Installer XBMC på AppleTV 2

Installering af XBMC er bare et spørgsmål om at bruge SSH til at oprette forbindelse til den nye jailbroken ATV2 for at downloade og installere softwaren. Her er instruktionerne fra XBMC-holdet:

ssh [email protected] (fill in your own ATV IP address)

Når du bliver bedt om dit kodeord, skal du indtaste 'alpine', hvis du ikke har ændret det. Nu skal du installere XBMC-softwaren, udføre hver af disse kommandoer uafhængigt:

echo "deb http://mirrors.xbmc.org/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

Næste brug apt-get:

apt-get update

Og endelig skal du installere softwaren:

apt-get install org.xbmc.xbmc-atv2

Når XBMC er færdig med installationen, genstarter din AppleTVs indbyggede medieleder FrontRow sig selv, og du vil se XBMC i listen over muligheder, vælg bare den for at starte XBMC.

Jeg har ikke haft chancen for at prøve det selv, men tilsyneladende kører XBMC ganske godt. 720p video kører smukt som forventet, men nogle ukomprimerede 1080p videoer har lejlighedsvis stædring og choppiness som du kan se i videoen nedenfor fra Engadget. Det er muligt, at stammen kan løses med fremtidige softwareopdateringer, der bedre optimerer hardware acceleration:

Hvis du ikke har et Apple TV, kan du stadig oprette et mediecenter på enhver Mac ved hjælp af Plex eller XBMC. Det er simpelt, bare download softwaren, tag en HDMI-adapter og AUX-kabel, og din Mac er nu et mediecenter.

Åh, og mens vi er på emnet XBMC, måske mindre nyttigt, men stadig interessant, er det også lige blevet frigivet til iPhone og iPad. Dette kræver også en jailbreak, og XBMC appen kan findes via Cydia.