Sådan bruges snydekoder til at springe gennem college i "The Sims 2 University"

Det eneste, der er værre end at tilbringe fire lange år på college, er at få dine simmere til at gøre det samme virtuelt. Sims 2 University tilføjer muligvis endnu et trin til dine simmers liv, men det er langt. For at få din simmere til at tage universitetsuddannelsen uden at føle, at du bruger en livstid på at spille, skal du bruge snyderiet nedenfor til at springe gennem college.

I nabolagsskærmen skal du trykke på Control, Shift og bogstavet "C" samtidigt. Dialogboksen Snyd vises i øverste venstre hjørne af skærmen.

Indtast snydekoden “Boolprop Testingcheatsenabled true” uden tilbud. Hvis dette ikke virker i starten, skal du skrive små bogstaver, da der undertiden er systemforskelle, selv i snydekoder. At starte snyderiet med "BoolProp" med "p" med store bogstaver har også angiveligt fungeret.

Gå ind på kollegiet eller det hus, din sim bor i. Husk, at simmeren allerede skal være på en universitetsplads og gå på college.

Brug telefonen til at erklære en major, hvis du ikke allerede har gjort det. Ellers vil din simmere dimittere med en grad med sort sort.

Tryk på Skift, mens du klikker på Simen. Sørg for, at han eller hun også er den boksfremhævede Sim på venstre side af skærmen. Når indstillingerne vises, skal du fortsætte med at klikke på "Mere", indtil du ser "Semestertester".

Klik på "Semestertester". En æble statue vises ved siden af ​​Simen. Klik på statuen. Det giver dig nu muligheder for at springe videre til det år, du ønsker på college, eller du kan gå til den afsluttende eksamen for eksamen.

Advarsler

Hvis du vælger at opgradere, går din sim til sin afsluttende eksamen i senioråret og vil opgradere summa cum laude. Husk, det har derefter tre dage til at forlade universitetet for godt og vende tilbage til kvarteret som voksen. Brug snyderiet på egen risiko, da det kan ødelægge spillet og få det til at gå ned, hvis det bruges for ofte.