iOS 11 Public Beta 2, MacOS High Sierra Public Beta 2 Tilgængelig for download

Apple har udgivet den anden offentlige beta udgivelser af macOS High Sierra og iOS 11 til brugere indskrevet i de offentlige beta test programmer.


De nye betabygginger synes at fokusere primært på at løse forskellige fejl, sammen med mindre justeringer af forskellige funktioner introduceret til tidligere betas af iOS 11 og macOS High Sierra 10.13.

De offentlige beta-bygger ankommer et par dage efter, at udviklerens udgivelser af iOS 11 beta 3 og macOS High Sierra beta 3 blev gjort tilgængelige, men ellers synes at være stort set ens.

IOS 11 public beta 2 kan findes at downloade nu via iOS Settings-appen i softwareopdateringsmekanismen.

MacOS 10.13 High Sierra Public Beta 2 er tilgængelig via fanen Opdateringer i Mac App Store.

Det offentlige beta-program er åbent for alle, der vælger at tilmelde sig og deltage, men vær opmærksom på, at beta-udgivelser af systemsoftware er notorisk upålidelige og mindre stabile end en endelig udgivelse. Det er nemt at installere iOS 11 offentlig beta og ligeledes simpelt at installere MacOS High Sierra public beta, men vær helt sikker på at du følger betatestningsvejledningen og sikkerhedskopierer enhederne og alle vigtige data, før du forsøger at køre beta systemsoftware. Generelt bør betasystemsoftwaren ikke køres af uformelle brugere, da betabygginger er velegnede til avancerede brugere, der ikke har noget imod eksperimentelle softwarebygger.

Separat er tvOS 11 public beta 2 også tilgængelig for brugere, der er interesseret i beta-test af ny systemsoftware på deres Apple TV.

Endelige versioner af macOS High Sierra og iOS 11 vil blive udgivet til offentligheden i efteråret.