Deaktiver automatisk synkronisering i iTunes Når du tilslutter en iPhone, iPad eller iPod

Hver gang du slutter en iPhone, iPad eller iPod til en computer, starter iTunes og begynder straks automatisk at synkronisere alt indhold mellem iOS-enheden og den tilsluttede computer.

Hvis du er irriteret med det automatisk synkroniserende aspekt af iTunes, eller du bare vil deaktivere den på en Mac eller Windows-computer, så er det sådan, hvordan du gør det.


Denne indstilling er lidt anderledes, afhængigt af den version af iTunes, der bruges, dækker vi først de nyeste versioner af iTunes, og lidt længere nede finder du den samme indstillingsjustering, der skal foretages i tidligere udgaver af iTunes. Bortset fra det er indstillinger de samme i både iTunes til Mac og iTunes til Windows.

Sådan stopper iTunes automatisk synkronisering, når iOS-enheden forbinder til computeren

  1. Åbn iTunes, og tilslut enheden til computeren som normalt
  2. Vælg iPhone, iPad eller iPod fra den øverste enhedsknap
  3. Rul ned i oversigtsafsnittet til Indstillinger og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Automatisk synkronisering, når denne iPhone er tilsluttet"
  4. Gentag som nødvendigt for andre enheder (iPads, iPods, andre iPhones osv.)
  5. Afslut iTunes til ændring for at træde i kraft

Deaktivering af automatisk synkronisering af iTunes i tidligere iTunes-versioner

Dette gælder for alle ældre versioner af iTunes på Mac og Windows:

  1. Start iTunes, og åbn "Preferences" fra iTunes-menuen
  2. Klik på fanen "Enheder"
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Forhindre iPods, iPhones og iPads fra at synkronisere automatisk"
  4. Klik på "OK" for at gå ud af Indstillinger

Flere moderne versioner af iTunes placerer indstillingen i iOS-enhedens oversigtsfaneblad,

Du behøver ikke have iOS-enheden tilsluttet computeren for at gøre denne ændring i iTunes. Næste gang du tilslutter en iPhone, iPad eller iPod, begynder du ikke automatisk at synkronisere med iTunes.

For de fleste brugere er det bedst at holde dette aktiveret, da det også fungerer som backup til dit iOS gear. Hvis du beslutter dig for at slukke for dette, skal du være vant til manuelt at sikkerhedskopiere til iCloud eller manuelt sikkerhedskopiere computeren via iTunes selv, ellers mangler du en backup, hvis noget går galt, og du skal gendanne iOS-enheden.

Opdatering: Separat kan du også stoppe iTunes automatisk lancering, når en iOS-enhed er tilsluttet computeren. Dette er pakket ind i samme indstilling i nye versioner af iTunes, men ældre versioner har de to indstillinger adskilt.