8 iPhone 3D Touch Tricks, der er faktisk nyttige

Mange iPhone-brugere med en 3D Touch-skærm bruger funktionen sporadisk, hvis den overhovedet ofte, fordi det er lidt af et gætspil om, hvilke handlinger der er tilgængelige med aktivering af push og pop evner. Selvom 3D Touch kan synes at være lidt gimmicky til tider, er der nogle legitimt nyttige tilfælde til 3D Touch, hvor det har potentialet til at forbedre workflow for iPhone-brugere, og derfor vil vi løbe igennem nogle af de bedste anvendelser af funktionen.


Det kræver selvfølgelig en 3D Touch-udstyret iPhone. 3D Touch-funktionen skal være aktiveret, og for mange brugere kan adgang til evnen forbedres ved at justere følsomheden af ​​deres skærmtryk.

Juster batteriindstillingerne hurtigt

Da forlængelse af batterilevetiden forbliver af primær betydning for mange iPhone-brugere, er muligheden for hurtigt at tænde og slukke for lav strømtilstand afgørende. Fra den ulåste iPhone-skærm trykker 3D Touch på ikonet "Settings" og vælger "Battery". Herfra kan brugerne vende omskifteren til "Low Power Mode" til ON (eller OFF) som normalt eller få adgang til andre batteriniveauer og detaljer.

Få et øjeblikkeligt link preview, næsten overalt

Du kan 3D trykke på et hvilket som helst link på iOS for at få en forhåndsvisningsrude på den pågældende webadresse uden at skulle indlæse hele sagen. Dette er især nyttigt til scanning af blanke refererede links, der sendes til dig i beskeder eller e-mails for at se om de er værd at besøge eller ej, men funktionen virker næsten hvor som helst, at linkene er synlige og klikbare.

Gå til nyt privat vindue i Safari

Privat browsing mode i Safari til iOS er en fantastisk funktion, men i stedet for at åbne appen og derefter skifte til privatlivstilstanden, kan du bruge 3D Touch til hurtigere adgang. Alt du skal gøre er 3D Touch på Safari-ikonet og vælg "Nyt privat faneblad", og væk du går.

Ingen cookies, historie, caches eller andre data gemmes på enheden, når den er i privatlivstilstand - perfekt til når du handler for nogen, læser spoilere til Game of Thrones, eller bare læser pinligt indhold, som du hellere ikke vil have nogen anden opdage.

Hurtig adgang til Selfies, Video Capture og Slo-Mo

De fleste iPhone-brugere har deres kameraapp åbent direkte til standardfotokameraet, og selvom appen husker den sidste kameraoption, du brugte, er det ret rart at kunne hoppe til den funktion, du vil have adgang til med 3D Touch. Bare 3D Touch på kameraikonet og vælg hvad du vil gøre; tag en selfie, optag en almindelig video, optag slow motion video, eller tag et billede som normalt.

Scan en meddelelse uden at sende en læsemodtagelse

Da appen iOS Messages endnu ikke har givet os kontaktspecifikke Læs kvitteringer, er en mulighed for at scanne en besked uden at sende en, at 3d berører beskeden for at forhåndsvise den, som ikke sender en "Read" -indikator til afsenderen. Dette er virkelig nyttigt, hvis du bruger Read Receipts-funktionen, men ikke nødvendigvis ønsker at deltage i en samtale med nogen.

Få adgang til iOS Multitasking

Ved hjælp af en 3D-touch-til-master-touch-tryk på den fjerneste venstre side af iPhone-skærmen får du hurtig 3D touch adgang til multitasking app switcher i iOS. Uanset om dette er hurtigere end blot at dobbeltklikke på startknappen, er det et spørgsmål om, hvor godt du har adgang til denne funktion, men det er praktisk og føles rimeligt intuitivt, når du får fat i det.

Opdater alle apps, indløs gavekort

Brug af 3D Touch på ikonet App Store giver dig hurtig adgang til funktionen "Indløs", hvor brugere hurtigt kan scanne et gavekort for at føje det til deres iTunes-konto. Dette er især godt, fordi adgang til Redeem kræver ellers en smule at grave rundt i App Store-appen. Et andet stort 3D Touch-trick på App Store-ikonet? Evnen til hurtigt at opdatere alle apps i iOS, der har ændringer tilgængelige.

Brug iPhone-skærmen som en skala

Takket være en simpel webapp kan du gøre iPhone til en skala, der kan veje ting i gram. Helt seriøst! Dette er ikke særlig nyttigt for de fleste mennesker, medmindre du bruger meget tid i køkkenet eller i andre steder, men det er en pæn demonstration af, hvad 3D Touch-skærmen kan gøre, og hvor følsomt skærmen virkelig er.

Kender du til andre særligt nyttige anvendelser af 3D Touch til iPhone? Del dem med os, eller lad os bare vide dine tanker om sagen i kommentarerne nedenfor.