Sådan aktiveres højeste kvalitet musik streaming over mobil på iPhone

Audiophiler, der ønsker at lytte til lydkvalitet af højeste kvalitet fra Apple Music og iTunes Radio fra Music-appen, når de er på farten, kan aktivere en valgfri streaming af streaming iOS i Musikindstillinger. Selvom dette forbedrer lydkvaliteten og bithastigheden af ​​de sange, du lytter til over mobilforbindelser, er den indlysende ulempe, at musikstrømning vil bruge flere cellulære data, så dette er en funktion, der måske er bedst begrænset til iPhone-brugere med ubegrænsede dataplaner, eller dem, der er ligeglad med deres mobiltelefonregning uanset årsagen.

Dette virker til streaming af højest mulige kvalitetsmusik fra Apple Music, iTunes Radio, iTunes Match og eventuelle sange fra et iTunes iCloud-bibliotek.

Aktivering af højkvalitets mobilmusik på iPhone

  1. Åbn appen Indstillinger på iPhone og gå til "Musik"
  2. Rul ned til "Cellular Data" og vælg omskifteren for "High Quality Streaming" til ON-positionen (du skal muligvis også aktivere "Use Cellular Data", hvis du slukker det til et tidspunkt)
  3. Gå tilbage til Music-appen, og strejk en station eller sang som normalt, og lyden af ​​højeste kvalitet vil nu afspilles i stedet for en komprimeret bitrate

(Bemærk, at moderne versioner af iOS vil mærke dette som "High Quality Streaming" og ældre versioner som "High Quality on Cellular").

Igen kan du kun aktivere dette, hvis du enten har en overflod af cellulære data, eller hvis du har lyst til at shuffle over flere penge til din cellulære dataudbyder for at forbruge mere end din cellulære datatildeling. Dette vil helt sikkert bruge mere cellulære data, hvor meget mere afhænger af sangene og hvor meget musik du streamer.

Bortset fra den øgede anvendelse af mobiltelefondata er lydkvaliteten især bedre, især hvis du har et godt lydsystem i en bil eller et andet sted for virkelig at udnytte den højere bitrate musikstrøm. Kvaliteten af ​​højttalerne er også helt afgørende, fordi mange brugere måske ikke engang mærker forskellen på lavere stereoanlæg. Og hvis du lytter til musikstrømmen på et lille Bluetooth højttalersæt eller gennemsnitlige bilhøjttalere, spilder du sandsynligvis båndbredde, da forskellen i lydkvalitet sandsynligvis ikke bliver mærkbar.

Hvis du ikke har noget imod den ekstra båndbreddeforbrug eller har ubegrænsede data, vil du være sikker på, at LTE ikke er deaktiveret for at opnå de bedste resultater.