Hvordan låser jeg forindlæste videospil op?

Electronic Arts 'Origin og Valves Steam-onlinebutikker tilbyder forudindlæsningstjenester, der giver brugerne mulighed for at downloade krypterede spilfiler inden et spilles officielle udgivelsesdato. Dette reducerer downloadtrafikken på den officielle udgivelsesdag. Krypterede filer kan ikke åbnes og reagerer ikke på dekrypteringsforsøg indtil indholdet officielle udgivelsesdato. Brugere opkræves ikke betaling for krypteret indhold, før det bliver tilgængeligt for dekryptering.

Gå til det forudindlæste indholds downloadside, og download de krypterede spilfiler. Bemærk spillets officielle udgivelsesdato. Denne dato findes på download- eller købssiden.

Find de låste, krypterede filer på computerens harddisk. De låses automatisk op på den officielle udgivelsesdato. Dobbeltklik for at dekryptere filerne, når de er låst op.

Vent til de komprimerede filer er pakket ud, når dekrypteringsprocessen er afsluttet. Dobbeltklik på den udpakkede installationsfil for at køre installationsprogrammet. Klik på knappen "Installer" for at starte installationen.

Vent på, at installationen er afsluttet, og dobbeltklik derefter på ikonet for at spille spillet.