CDMA iPhone 4 ulåst, Pay-as-you-go Cricket iPhone 4 nu muligt

CDMA iPhone 4 er blevet låst op i USA, så du kan bruge iPhone som en pay-as-you-go-telefon på Cricket Wireless. Kommentarer fra YouTube-videoen (indlejret nedenfor) tyder på, at Cricket-butikker udfører tjenesten for $ 125, og at iPhone 4 derefter vil arbejde på Cricket eller MetroPCS-netværk som en pay-as-you-go-telefon.

Hvad kræves det? Du bliver nødt til at få dine hænder på en off-kontrakt Verizon iPhone 4 (eller betale termineringsgebyret), og så skal du jailbreak iPhone 4 og tage det over til Cricket trådløst for nogle brugerdefinerede MMS-opdateringer. Processen ligner det, som China Telecom regnede med deres egen ulåste CMDA iPhone.

Pay-as-you-go iPhones fungerer, men ikke officielt understøttet ... endnu
Husk, at ingen iPhone er officielt frigivet som en betaling, mens du går i telefon, men vi har vist dig, hvordan du får et iPhone 4-setup som en pay-go AT & T-telefon, og du kan også opsætte en forudbetalt iPhone 3GS og iPhone 3G. Begge disse arbejder uden jailbreaking, hvis du bliver hos AT & T's Pay Go-planer.

En officiel forudbetalt iPhone kan dog være i værkerne, som antydet af Apples COO Tim Cook, men det er uklart, om en sådan enhed ville være beregnet til det amerikanske marked.

CDMA iPhone 4 ser nu ud til at være låst op i USA og Kina, hvilket betyder, at yderligere CDMA-netværk snart kan understøtte hardware. Dette kunne teoretisk omfatte Sprint, China Mobile og Japans DoCoMo.

Video via Enagadet