Sådan vedhæftes en fil med et e-kort

E-kort har eksisteret som en digital erstatning eller supplement til et traditionelt lykønskningskort, siden udbredt e-mail-brug startede i midten af ​​1990'erne. E-kort er tilgængelige via både betalte, gratis websteder og prøveversioner til afsendelse til dine venner og kære til alle lejligheder. En almindelig ulempe i de senere år har været manglende evne til at personalisere et e-kort yderligere fra de muligheder, der gives brugeren på e-Card-webstedet. De fleste virksomheder har reageret ved at tilføje en mulighed til e-kortet for at vedhæfte en fil eller et andet personligt billede til e-kortet som en af ​​konfigurationsindstillingerne til afsendelse af kortet. Blue Mountain e-Cards er en onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at tilføje en fil til et E-Card.

Trin 1

Tilmeld dig en konto hos Blue Mountain E-Cards ved at angive din e-mail-adresse og andre kontaktoplysninger.

Trin 2

Vælg menupunktet "E-kort" -filen på Blue Mountain-webstedet. I den efterfølgende venstre menu, der bliver synlig, skal du vælge en e-Card-kategori fra følgende muligheder ved at venstreklikke på navnet: "Fødselsdag e-kort, jubilæum, venskab, gør dit eget, helligdage, bare fordi, kærlighed, nyt! Poesi-e-kort, Talende e-kort, tak. "

Trin 3

Tilpas din e-korthilsen ved at skrive tekst i det tilgængelige tekstfelt, der vises på det næste skærmbillede. Klik på menuknappen "Tilpas og send", når du er færdig med din besked.

Trin 4

Indtast navnet og e-mail-adressen på modtageren af ​​e-kortet i de mærkede tekstfelter på den næste webside, der vises. Vælg menuknappen mærket "Føj et foto til dit e-kort, klik her."

Trin 5

I pop op-menuen, der vises, skal du vælge menuknappen "Gennemse" for at finde den fil eller det billede, der skal inkluderes i dit e-kort, og venstreklikke på det billede, der skal medfølges med e-kortet.

Vælg knappen "Send e-kort", den næste webside, der vises. Se det sendte e-kort og den vedhæftede fil i den kopi, der er sendt til din e-mail-indbakke.