Sådan justeres konvergens på et Mitsubishi bagprojektions-tv

Før udviklingen af ​​LCD- og plasmaskærms-tv brugte Mitsubishi og andre producenter bagprojektion som den valgte skærmmetode til storskærms-tv. Disse sæt brugte tre separate farverør (rød, blå og grøn), som kombinerede for at skabe farven på billedet på skærmen. Disse rør kan falde ud af justering og forårsage en regnbue- eller "spøgelseseffekt". Med Mitsubishi-tv, som med de andre mærker, kan rørene bringes tilbage i justering ved at få adgang til konvergensfunktionen i menuindstillingerne.

Enkel konvergens

Tænd for dit tv, og lad det køre i 30 minutter eller mere, før du begynder konvergensjusteringsprocessen. Tryk på knappen "Menu" på fjernbetjeningen for at åbne hovedmenuen, brug pil op eller pil ned for at flytte markøren til "Avancerede funktioner", og tryk på højre pil for at åbne menuen. Flyt markøren ned til "Konvergens" og tryk på højre piletast for at åbne konvergensmenuen.

Tryk på "Justér" for at begynde at konvergere linjerne. Brug piletasterne til at flytte de røde hårkors, der vises på skærmen, indtil de stemmer overens med det faste grønne kryds. Når trådkorset er justeret, vises de som et enkelt hvidt kors. Tryk på "Video" for at skifte til det blå trådkors for at justere den farve.

Tryk på "Menu" for at gemme ændringerne og vende tilbage til den forrige menu, eller "Audio" for at gå videre til den avancerede konvergensmenu for at foretage yderligere justeringer, hvis du vælger.

Avanceret konvergens

Tryk på "Audio" i hovedkonvergensmenuen for at åbne den avancerede konvergensindstilling. Brug piletasterne til at flytte den blinkende parentes til et hvilket som helst af de 64 punkter på skærmgitteret, der skal justeres, og tryk på "Enter" for at vælge den placering.

Brug piletasterne igen til at flytte den røde linje, og tryk på "Video" for at skifte til den blå. Når de er korrekt justeret, vises linjerne igen som en enkelt hvid linje. Tryk på "Enter" for derefter at flytte beslaget til et andet sted og gentag processen, hvor det er nødvendigt.

Tryk på "Menu" for at gemme ændringerne og forlade den avancerede konvergensmenu. Du kan muligvis se en meddelelse om nulstilling af fabrikskonvergensindstillinger; tryk på "Menu" igen for at gemme manuelle ændringer og afslutte konvergensmenuen, eller tryk på "Enter" for at gendanne standardindstillingerne. Du får vist meddelelsen "Konvergens afsluttet", når processen er afsluttet.

Tips

Hvis din model har forskellige konvergensminder til standard-definition og high-definition-visning, skal du åbne konvergensmenuen, mens tv'et er på en af ​​disse kilder for at justere disse specifikke indstillinger. Se din brugervejledning, eller besøg Mitsubishis supportwebsted for yderligere betjeningsvejledninger til din specifikke model.