iTunes-bibliotekssteder og hvordan man hurtigt finder iTunes-sange på en computer

Hvis du antager, at du holder iTunes til standardindstillingen, og lad appen administrere dine musikfiler og sange, gemmer iTunes alle dine medier pænt i musikmappen i din hjemmemappe, hvor hver sang bliver gemt i en mappe ifølge albummet og albumartisten . Selv om du normalt ikke behøver direkte adgang til disse filer direkte, hvis du søger at flytte dit iTunes-bibliotek til et andet sted eller en ekstern harddisk, sikkerhedskopiere din musik manuelt eller redigere sange direkte, skal du bruge filsystemet adgang til iTunes musikfiler på din computer.

Vi peger på en super hurtig måde at afsløre og få adgang til en enkelt sang i Mac OS X eller Windows og vise dig også, hvor alle iTunes-musikfiler og hele iTunes-biblioteket er gemt i både Mac OS og Windows .

iTunes Music, Song og Media Library Locations

For at få adgang til alle dine iTunes-musik og sange fra filsystemet skal du bruge de relevante stier, der er angivet nedenfor, alle musik, sange og medier, der er gemt i iTunes, findes på disse steder i enten Mac OS X eller Windows.

iTunes Media Library placering på Macs

Til MacOS og Mac OS X
I Mac OS X er din iTunes-musik placeret på:

~/Music/iTunes Media/Music/

Nogle Mac'er gemmer musikmappen på følgende sted i stedet:

~/Music/iTunes/iTunes Music/

Den ~ betyder din hjemmekatalog. Du kan hurtigt springe til den pågældende mappe ved at trykke på Command + Shift + G og indsætte filstien i vinduet Gå til mappe. Mappen "Musik" holdes også typisk som en hurtig link i Finder-vinduet sidebjælke, som du kan bruge til at få adgang til biblioteket:

iTunes-bibliotekets placering på Windows-pc

Til Windows
I Windows vil din iTunes-musik blive gemt i en af ​​flere biblioteker afhængigt af Windows-versionen.

Windows 10:

C:\Users\YOUR-USER-NAME\My Music\iTunes\

Windows XP:
\My Documents\My Music\iTunes\iTunes Media\Music\

Windows Vista
\Music\iTunes\iTunes Media\Music\

Windows 7 og Windows 8:
\My Music\iTunes\

Den fulde sti ville se sådan ud:
C:\Users\USERNAME\My Music\iTunes\iTunes Media\Music\

Den præcise mappebane kan variere lidt i Windows, vær ikke bange for at udforske My Music> iTunes-mapperne, indtil du finder dine sange.

Disse mapper indeholder dine lokalt lagrede medier, musik og film, men de er ikke, hvor iTunes-sikkerhedskopier af iOS-enheder gemmes, som findes andre steder.

Få hurtigt adgang til en sang fra iTunes i filsystemet

I stedet for at grave igennem filsystemet og mapperne, kan du hoppe direkte til enhver iTunes-mediefil eller sangplacering på harddisken ved blot at vælge den i iTunes:

  • Højreklik på en sang i iTunes og vælg "Vis i Finder"

Hvis du vælger at afsløre sangen i Finder, åbnes den indeholdende mappe i Mac OS X (eller Windows, selvom ordlyden er lidt anderledes)

Herfra kan du lave en kopi af den pågældende sang, foretage ændringer, redigere den og lave din egen remix, oprette en ringetone ud af det, eller hvad du ellers vil gøre med sangen.


Med hurtigadgangsmetoden kan du også bruge de hierarkiske funktioner i standardfilsystemet til at hoppe til overordnede mapper og afsløre hele mappestrukturen i iTunes-biblioteket. Den næste mappe op er kunstneren, efterfulgt af musikmappen, der indeholder alle kunstnere, og over det vil være den centrale iTunes-mediekatalog.