Sådan fjernes placering fra fotos på Mac

Mange billeder taget med en iPhone, Android-telefon eller digitalkamera omfatter placeringsdata med billedet, hvilket giver enhver, der har billedfilen, evnen til at se præcis, hvor fotografiet blev taget. Derudover giver Photos app til Mac brugere mulighed for at tilføje et sted til et hvilket som helst billede også.

Hvis du ikke vil have et billede til at inkludere en fysisk placering, kan du nemt fjerne placeringen fra billedet ved hjælp af Photos-appen til Mac.

Fjern en placering i fotos til Mac

Vi viser at fjerne placeringen af ​​et billede af Grand Canyon i Photos-appen til Mac OS, du kan gøre det med hver version af appen.

  1. Åbn Photos-appen til Mac, og åbn derefter den billedfil, du vil fjerne placeringen for
  2. Klik på (i) info knappen i værktøjslinjen af ​​Billeder for at få Info om billedet
  3. Forudsat at billedet indeholder et billede, vil det blive vist på informationsskærmen her
  4. Træk nu "Image" menuen ned og gå til "Location" og vælg "Remove Location"
  5. Gentag med andre billeder efter ønske

Du vil bemærke, at billedinformationsvinduet ikke længere viser en placering, når den er blevet fjernet. Dette gælder både, hvordan du ser det i appen Fotos, og også hvis billedet deles eller eksporteres, vil det ikke længere indeholde placeringen med det.

Husk, at du altid kan tilføje en ny placering eller ændre placeringen af ​​et billede i Billeder til Mac ved hjælp af denne vejledning, så selvom du fjerner et sted, kan du tilføje det igen senere, hvis det ønskes.

Det er vigtigt at huske, at mange brugere kan lide billedplaceringsfunktionen, da det kan hjælpe med at sortere billeder efter placering og spore, hvor der blev taget noget fotografi, samt tillade sorteringsindstillinger baseret på placering og kort i Fotos på Mac og iOS.

Selvfølgelig kan nogle brugere måske ikke lide steder, der skal indlejres i deres billeder i første omgang, måske af personlige årsager eller på anden måde. Hvis det lyder som dig, kan du deaktivere GPS-placering af billeder på iPhone-kameraet og også bruge et værktøj som ImageOptim til at batch fjerne metadata fra GPS-placering fra billeder på en Mac med træk og slip-simplicitet. I øjeblikket indeholder appen Billeder til Mac ikke en mulighed for at fjerne bulkdata, så du skal enten forhindre det i at blive bevaret i første omgang gennem kameraindstillingerne eller fjerne det fra alle billeder med ovennævnte værktøj, som strimler alle metadata fra billeder.

Kender du til andre praktiske placeringstrikker med fotos til Mac? Lad os vide i kommentarerne.