Sådan får du Aimbot på Xbox uden JTAG

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360-controller

  • Mod chip og ekstra knapper

  • Torx skruetrækker

  • Loddekolbe

JTAG er en hardwareændring, der giver dig mulighed for at bruge harddiske i enhver størrelse og køre mods som f.eks. Aimbot. Aimbot giver dig mulighed for at finpudse dine mål med absolut præcision i førstepersons skydetitler. For at JTAG din Xbox 360 skal du dog bruge en masse penge og risikere at annullere din Microsoft-garanti. Der findes andre løsninger, der hjælper dig med at forstærke dit spil i dine foretrukne first person shooters uden at skulle ty til sådanne desperate - og dyre - foranstaltninger. Alt fra forbedrede joysticks til controllere med ekstra knapper giver dig aimbot-muligheder.

Udskift grebene på dine joysticks. Et nyt joystick med bedre greb gør det lettere for dig at nulstille dine modstandere. Du vil finde dig selv at råbe "Boom, headshot!" inden du ved af det. Du kan endda købe greb i camouflage og forskellige prangende farver.

Sæt en modchip og ekstra knapper på din controller. Denne mulighed kræver minimal loddeoplevelse. Fjern bagsiden fra din controller ved hjælp af en Torx-skruetrækker, fjern printkortet, lim de nye knapper på plads og lod modchippen på printkortet.

Køb en ny controller med en quickfire aimbot-tilstand. Disse controllere giver dig mulighed for at skyde hurtigere og mere præcist end dine modstandere. Dine venner kalder det måske snyd, men du kalder det bare vindende.

Advarsler

Installation af en modchip og ekstra knapper kan annullere garantien på din Microsoft-controller. Se din manual til controlleren, inden du prøver at ændre din controller.