Sådan fejlfindes en ScanSnap S510

Fujitsu ScanSnap S510 er en front-loading scanner designet til at arbejde med Windows-computersystemer. I stedet for standardscannere, der kræver, at du placerer et dokument på en glasseng, fremfører ScanSnap S510 det scannede dokument i, svarende til en faxmaskine. Hvis ScanSnap S510 imidlertid ikke fungerer korrekt, skal du foretage fejlfinding af situationen for at bestemme, hvad der forårsager problemet.

Trin 1

Se over USB-kabelforbindelsen. Dette kabel skal indsættes både i USB-porten på scanneren og på computeren. Hvis det ikke er tilfældet, modtages datasignalet ikke af nogen af ​​enhederne.

Trin 2

Installer driveren, der følger med ScanSnap S510. Uden driveren kan computeren ikke acceptere scanninger fra hardwaren. Indsæt driverinstallations-cd'en i computeren, og følg derefter vejledningen i installationsguiden for at konfigurere driveren fuldstændigt på computeren.

Trin 3

Indsæt kun et par sider med scannelige dokumenter i ScanSnap S510 ad gangen. Hvis du indsætter for mange sider (normalt mere end 10), vil scanneren enten blokere eller begynde at scanne indholdet ude af rækkefølge.

Trin 4

Sluk for scanneren, tag den ud af strømkilden, og lad den være slukket i flere minutter. Dette udfører en hård nulstilling og nulstiller enhedens hukommelse (hvis et bestemt scanningsjob får det til at udføre forkert). Tænd enheden igen, og prøv derefter at scanne hardwaren igen.

Frakobl USB-kablet, der kører fra ScanSnap S510, og sæt derefter kablet i en anden USB-forbindelse på computeren. Nogle USB-porte svigter over tid (eller accepterer ikke bestemt hardware), så ændring af forbindelsen kan muligvis rette dette problem.