Konverter DOCX til DOC gratis med din Mac

Hvis du skal konvertere en .docx-fil til .doc, skal du ikke betale for en af ​​de mange konverteringswebsteder eller -funktioner derude. Din Mac har evnen til at håndtere filkonvertering helt på sin egen allerede indbyggede, og det er helt gratis, ingen downloads eller tredjeparts software er påkrævet.

For at konvertere Microsoft Word DOCX-filen til et standardord DOC-filformat, skal vi bruge kommandolinjeværktøjet textutil. Terminalen betragtes generelt som avanceret, men det er let nok, at næsten alle skal kunne klare det, følg bare med:

Sådan konverteres en DOCX-fil til DOC i Mac OS X

  • Start Terminal-appen (placeret i / Programmer / Hjælpeprogrammer / Terminal)
  • Skriv følgende kommando, og tryk derefter på retur, når du er færdig:

textutil -convert doc /path/to/filename.docx

For eksempel har jeg en docx-fil placeret i min Documents-mappe, som jeg vil konvertere, det ville være den syntaks, der skal bruges:

textutil -convert doc ~/Documents/ImportantReport.docx

Den ~ betyder din hjemmekatalog, "-convert doc" -flagget fortæller tekstutil-kommandoen, hvad der skal konverteres til filen, og resten er kun stien til din docx-fil, der skal oversættes til doc-formatet.

Dette overskriver ikke den oprindelige fil eller ændrer den oprindelige fil, men et nyligt konverteret doc vises med det samme filnavn og det nye filtype-suffiks.

Som en almindelig Terminal tip, vil jeg stærkt anbefale at bruge fanebladet færdiggørelse, når du indtaster i lange katalog strenge og komplekse navne, det vil spare dig masser af hovedpine. Dybest set starter du bare med at skrive navnet på en fil eller en mappe og trykke på fanen for at automatisk udfylde navnet.