Spørg OS X Daily: "Hvordan kan jeg passwordbeskytte en fil?"

Hej alle jer loyale OS X Daglige læsere! For nylig har vi modtaget et stort antal Mac OS X relaterede spørgsmål i vores indbakke. Normalt ville vores medarbejdere forsøge at reagere med et svar efter vor bedste viden. Men nogle gange får vi et spørgsmål, som vi tror, ​​ville være bedre hentet til vores strålende læseres visdom, og denne især vi synes, ville være sjovt at køre nogle af disse af de mange faste folk, der stopper ved siden. Vi tilbyder nogle af vores egne forslag til adgangskodebeskyttelse af forskellige elementer i en Mac, men vær venlig at hjælpe os med følgende spørgsmål og give dine egne meninger:


Greg Simon skriver i følgende spørgsmål:
"Først har jeg nydt de mange tips og tricks, der blev indsendt af de kyndige folk på OS X Daily. Jeg har noget, jeg tror, ​​du kan hjælpe mig med. For nylig fandt jeg mig selv at skrive en journal, og som sådan vil jeg virkelig finde en måde at kodeordet beskytte det på, så mine indre tanker ikke ender i hænderne på den forkerte person. Flere mennesker bruger min bærbare computer, og det er ikke en god fornemmelse at vide, at nogen bare kunne dobbeltklikke på min tekstfil af følelser og finde ud af alt om mig! Alt jeg leder efter er en måde at kryptere en fil på fil-for-fil basis, har du nogen forslag? "

Så spørgsmålet er " Hvordan kan jeg passwordbeskytte en fil? "Specifikt i et potentielt multi-bruger miljø?

Har du et godt svar til dette? Se vores udvalg nedenfor, men lad os vide dine egne tanker ved at give en kommentar nedenfor.

Vi ved OSXDaily har dækket en række sikkerhedstricks, der kan fungere specifikt til dette formål, her er et par af vores artikler der omhandler adgangskodebeskyttelse af filer, dokumenter og endda kryptering af en hel harddisk eller computer:

  • Sådan bruger du FileVault-fulddiskkryptering til at beskytte Mac'en og alle dens filer
  • Adgangskode låser en tekstfil med 'vi' på kommandolinjen
  • Placering af et kodeord på et zip-arkiv
  • Sådan krypteres en hel mappe i Mac OS X

Er disse tilstrækkelige til Gregs spørgsmål?

Der er allerede mange gode anbefalinger i vores kommentarer, og du må ikke gå glip af at læse gennem vores fremragende brugerindlæg nedenfor for at se andre ideer om, hvordan du beskytter data eller en bestemt fil på Mac.

Og selvfølgelig, hvis du kender til en bestemt metode, der ikke er beskrevet her eller i brugerindlæggene nedenfor, skal du ikke glemme at fortælle dine egne tricks og personlige adgangskodebeskyttelsesmetoder ved selv at give en kommentar! Vi vil alle sætte pris på det. Du er velkommen til at fortsætte med at emaile os med eventuelle Mac OS X relaterede spørgsmål!