Sådan fjernes personlige oplysninger fra en mobiltelefon til genbrug

Programmer til genbrug af telefon er gavnlige, da de ellers bruger ubrugelige mobiltelefoner og finder måder at holde dem væk fra lossepladser. De fleste programmer, såsom 911 mobiltelefonbanken, omprogrammeres eller genbruges komponenterne på din telefon. Inden du overvejer at donere til sådanne velgørenhedsorganisationer, bør du dog altid tørre telefonens hukommelse ren for at forhindre, at personlige fotos, musik og kontakter ender i de forkerte hænder. På kun få minutter kan du slette dataene fra din telefon.

Trin 1

Ring til din mobiludbyder, og få din telefon deaktiveret. Dette forhindrer dig i at blive opkrævet betaling for brug af den telefon, du donerer.

Trin 2

Fjern telefonens SD-kort (Secure Digital) (hvis relevant). Ved at gøre dette fjerner du alle dine gemte medier, såsom fotos, musik, spil og video fra telefonen. Placer dette kort et sikkert sted, hvis du senere vil hente dataene.

Trin 3

Fjern telefonens SIM-kort, som er et lille rektangulært kort placeret under batteriet. Dette gælder kun for telefoner, der kører på GSM-netværk, som AT&T og T-Mobile. Fjernelse af SIM-kortet fratager din telefon alle opkaldsfunktioner uden for at være i stand til at ringe op (911). Derudover fjernes dine kontakter og tidligere tekstbeskeder, da de også er placeret på SIM-kortet.

Udfør en "master clear" på din telefon, hvis den kører på en CDMA-operatørs netværk, såsom Verizon eller Sprint. Telefoner, der kører på disse typer netværk, har ikke et SIM-kort, så du skal slette dataene helt. Denne proces varierer afhængigt af den telefonmodel, du har (Se ressourcer); dog indebærer det generelt at gå ind i telefonens systemindstillinger. En master clear sletter alle data, der er gemt på din telefon, og gendanner dem til fabriksindstillingerne.