Sådan tilføjes albumkunst til en cd

Tilføjelse af albumcover til cd'er giver dem individuel flair. Når du spiller en sang i en MP3-afspiller eller på en bærbar lydenhed, er der normalt en mulighed for at se albumgrafikken. Når kunsten mangler, eller hvis dens oprindelige sang og intet kunstværk blev oprettet, vil der være et tomt rum. Heldigvis er det nemt at tilføje illustrationer til en cd ved hjælp af online billedbiblioteker. Hvis du selv har brændt en cd, skal du lave dit eget kunstværk, udskrive det på en etiket og anvende det på cd'en.

Tilføjelse af digital albumkunst

Søg efter albumbillederne på forskellige hjemmesider. Der er en række onlineindstillinger, der giver brugerne mulighed for at søge efter og downloade versioner af albumkunst i høj kvalitet.

Download kunstværket. Hvis du ikke er opmærksom på albumtitlen, skal du søge efter sangtitlen. Lejlighedsvis er der flere albums med en bestemt sang, så du bliver nødt til at beslutte, hvilket albumcover du vil downloade.

Start MP3-programmet. Ideelt set vil dette være det samme program, som du bruger til at synkronisere med din MP3-afspiller. MP3-afspilleren viser det samme kunstværk.

Afspil sangen i MP3-programmet, og se til albumcoverboksen (i en bakke på siden af ​​skærmen). Tag albumgrafikfilen, og træk den til boksen med den tomme albumgrafik. Det skal vises i albumgrafikfeltet og være vedhæftet permanent til filen.

Udskrivning af en cd-etiket

Køb cd-etiketklæbemidler. Dette er cirkulære klistermærker i form af en CD, der kan udskrives på de fleste hjemmeprintere (se din printerhåndbog). De fleste kontorartikler har etiketklæbemidler.

Søg online efter udskrivningsskabelonen til de cd-etiketter, du har købt. Se specifikt efter mærkenavnet og ethvert specifikt modelnummer. Skabelonen vil være et tekstbehandlingsdokument, der indeholder konturerne af cd-etiketterne. Download skabelonen, og åbn den. Nogle cd-etiketter kan komme med en disk, hvor skabelonen er forudindlæst. Se efter denne disk, før du søger online efter en skabelon.

Skriv tekst, eller indsæt billeder i skabelonen. Sørg for, at teksten og billederne er mindst 1/2 tomme væk fra de foruddefinerede skabelonlinjer. Hvis teksten holdes centreret, får etiketten også bedre udseende.

Indsæt cd-etiketterne i printerens manuelle fremføring, og udskriv skabelonen. Sørg for, at printeren er indstillet til at tage papir fra den manuelle fremføring.

Træk den udskrevne etiket af, og fastgør den forsigtigt på forsiden af ​​cd'en (ikke-brændt side), så den er jævn rundt.