Hvordan man opdager at blive udspioneret derhjemme

De, der spionerer, har mange ressourcer til rådighed. Teknologi har gjort det let for en person, der ønsker at spionere, at købe og oprette spionudstyr, herunder bevægelsesfølsomme optagekameraer, hvor som helst. Det har også gjort det sværere for potentielle ofre at vide, hvornår nogen ser dem. Men du kan overvinde en spion og føle dig sikker på at blive spioneret derhjemme.

Trin 1

Bliv fortrolig med den eksisterende sikkerhed i hjemmet, herunder alarmsystemet, vindueslåse og dørlåse. Kontroller hver sikkerhedsafgang for tegn på ridser, bøjninger og andre synlige skader. Tegn på indtrængen inkluderer døre og vinduer, der ikke låser så glat, som de gjorde tidligere.

Trin 2

Kontroller den ydre omkreds af dit hus. Spioner begynder ofte med telefonservicekasser. Telefonselskaber låser generelt servicekasserne som en del af deres sikkerhedsforholdsregler. Hvis du finder tegn på at manipulere med en servicekasse, skal du ringe til din tjenesteudbyder. vores telefonselskab sender en tekniker til dit hjem for at undersøge og advare dig, hvis nogen banker på din telefon. Spioner bruger også køretøjer til at overvåge. Gennemfør din egen søgning efter ukendte køretøjer rundt om i dit hjem.

Trin 3

Sluk for lysene i dit hjem, og kontroller hvert værelse. Se efter små grønne eller røde lys. Nogle spionkameraer og mikrofoner har en indikator, et "tændt" lys. Dette fører dig til den pågældende enhed.

Trin 4

Sluk for alle apparater og elektriske og elektroniske enheder, der kan skabe støj. Lav en stille indgang til hvert værelse, lyt efter en let kliklyd eller en brummer. Små, bevægelsesfølsomme spionkameraer giver et næsten uhørligt sus eller klik, når bevægelse aktiverer dem til at optage.

Kontroller for løse eller ekstra ledninger, der ser ud til at føre ingen steder. Mens digitale og eksterne overvågningsmetoder har gjort hard-wired spionage næsten forældet fra 2011, bruger nogle spioner stadig metoden.