Sådan installeres en USB-mikrofon

USB-mikrofoner er en god periferi at have, hvis du vil optage fortælling til en video, chatte med et webcam eller optage en podcast. Selvom der er masser af forskellige mikrofonmodeller derude, herunder nogle, der er forbundet til headset, er installation af en mikrofon på en pc en standardproces, der kun tager et par minutter.

Trin 1

Tilslut USB-mikrofonen til din computer ved at slutte USB-ledningen til en tilgængelig USB-port. Bemærk: Det er vigtigt at bruge en USB-port på din computer og ikke en USB-hub, da dette kan nedsætte lydkvaliteten.

Trin 2

Vent et øjeblik, mens der findes drivere til mikrofonen. Når det perifere udstyr er klar til brug, vises en meddelelse, der siger "Din enhed er nu klar til brug."

Trin 3

Gør USB-mikrofonen til standard lydinputenheden. Hvis du har en anden lydenhed installeret, såsom et enkeltstående headset eller et webcam med intern mikrofon, skal du gøre din USB-mikrofon til den dominerende inputenhed. Gå til "Kontrolpanel", vælg "Hardware og lyd", og klik derefter på "Administrer lydenheder." Et nyt vindue vises. Gå til fanen "Optagelse", fremhæv den mikrofon, du lige har installeret, og klik derefter på "Indstil standard".

Test mikrofonen. Åbn Windows Sound Recorder, og tryk på "Record". Tal ind i mikrofonen. Hvis du ser equalizeren bevæge sig, fungerer din USB-mikrofon korrekt. Bemærk: Hvis du har brug for at skrue ned eller op for lydstyrken, kan du bruge interne softwarekontroller.