Sådan oprettes SACD-diske

Super Audio Compact Disc (SACD) er en speciel type CD, der brændes på en DVD og bruges til at afspille musik i høj kvalitet og andre lydoptagelser på specielle SACD-afspillere. Lyden er typisk højere og klarere sammenlignet med kvaliteten af ​​en indspillet cd, som du måske brænder fra din computer. Få speciel SACD-brændende software til at brænde dine yndlingssange på en DVD og imponere dine venner og kære med de skarpe lyde.

Trin 1

Åbn webbrowseren, og download SACD-brændersoftwaren til computerens skrivebord. Åbn installationsprogrammet, og følg vejledningen for at installere softwaren på computeren.

Trin 2

Åbn softwaren, og vælg de musikfiler, du vil brænde i SACD-kvalitet, ved hjælp af "File" -menuens "Open" -funktion. Arranger filerne i ønsket rækkefølge til brænding ved at klikke og trække hver enkelt i position.

Trin 3

Åbn computerens diskdrev, og indsæt en tom DVD. Luk drevet.

Trin 4

Klik på knappen "Brænd" inde i softwaren for at brænde musikken i SACD-kvalitet til DVD'en.

Vent til DVD'en springer ud af diskdrevet; dette betyder, at softwaren er færdig med at brænde SACD-kvalitetsmusikken til DVD'en. Fjern DVD'en fra drevet, og afspil den med en SACD-afspiller.