Sådan tilsluttes krog til en computer

Med Nook kan du tage PDF-filer og andre elektroniske dokumenter på farten. Enheden indeholder et forudinstalleret butiksprogram, der giver dig mulighed for at købe og downloade filer direkte fra Nook-grænsefladen. Hvis du vil udnytte Nook's muligheder fuldt ud, kan du også tilføje filer direkte fra din pc. Forbindelsesprocessen er hurtig og direkte.

Trin 1

Sæt et microUSB-kabel i bunden af ​​din krog. Tilslut den anden ende til en åben USB-port på din computer.

Trin 2

Vent mens Windows automatisk registrerer enheden og downloader drivere. Et pop op-vindue vises i systembakken, når din Nook genkendes af systemet og klar til brug.

Trin 3

Klik på knappen "Start" på din computer. Klik på "Computer" for at få adgang til din computers filer og mapper. Nook vises under overskriften "Enheder med flytbar opbevaring".

Trin 4

Klik og træk filer til din krog, eller kopier og indsæt filer efter ønske. For at kopiere en fil skal du vælge filen og derefter trykke på Ctrl- og C-tasterne. Tryk på Ctrl og V i Nook-vinduet for at indsætte filen på din Nook.

Højreklik på ikonet Nook, og vælg "Skub ud", når du er færdig med at administrere dine Nook-filer. Når du har klikket på "Skub ud", skal du tage stikket ud af computeren.