Sådan kopieres IE-favoritter til en Flashdrive

Mobiliser dine Internet Explorer-favoritter ved at kopiere dem til et flashdrev. Dette giver dig mulighed for nemt at overføre favoritterne til en anden computer. Det giver dig også mulighed for altid at gemme den gemte fil på dig, hvis du har brug for at få adgang til dem på en anden pc i en nødsituation. Internet Explorer-favoritterne er også kendt som bogmærker. Flash-drev er også kendt som tommelfinger eller USB-drev.

Dobbeltklik på Internet Explorer-programikonet for at åbne Internet Explorer. Du kan også klikke på ikonet i startmenuen i Windows.

Klik på "Foretrukne" i den øverste bjælke. Denne knap har et stjernelogo ved siden af. Favoritmenuen åbnes nu i venstre sidebjælke.

Klik på pilen "Ned" ud for "Føj til favoritter". Klik på "Import og eksport." Vælg "Eksporter til en fil."

Klik på "Næste". Sæt en markering ud for "Foretrukne". Hvis du vil medtage dit gemte RSS-feed i denne fil, kan du også klikke på "Feed". Klik på "Næste" to gange.

Klik på "Gennemse" for at vælge placeringen "Gem til". Gem det på dit Windows-skrivebord for at få de bedste resultater. Klik på "Eksporter".

Sæt dit flashdrev i pc'en. Klik på "Computer" i Windows startmenu. Klik på flashdrevet for at åbne det og se filerne.

Klik på den gemte favoritfil på dit Windows-skrivebord. Hold museknappen nede, og træk filen ind i den åbne flashdrev-mappe. Når menuen "Overførsel" forsvinder, gemmes favoritfilen på flashdrevet.

Luk vinduet med flashdrevmappe. Højreklik på det grønne flueben i meddelelsesområdet på proceslinjen. Klik på "Fjern sikkert." Når systemet beder dig, skal du tage flashdrevet ud.

Tips

Du kan også højreklikke på den gemte favoritfil og vælge "Kopiér". Højreklik derefter på baggrunden for flashdrevmappen, og vælg "Sæt ind". Dette er en alternativ metode, hvis du har valgt at placere favoritfilen et andet sted end dit skrivebord.