Sådan gendannes en erstattet fil i Mac OS X

Indtil for nylig har den eneste forsikring mod tab af data været forskellige besværlige back-up-rutiner. De fleste sikkerhedskopieringssystemer er kedelige og sjældent idiotsikre. For Macintosh-brugere har introduktionen af ​​Time Machine - som en del af Mac OS X 10.5 og nyere operativsystemer - gjort sikkerhedskopier af filer til en ret pålidelig automatiseret proces. Mac-brugere kan nu hurtigt og nemt gendanne mistede filer.

Trin 1

Åbn mappen, hvor den slettede eller overskrevne fil blev gemt. Luk andre mapper og applikationer. I tilfælde af en overskrevet fil skal du omdøbe den nye overskrevne version af filen. Dette giver dig mulighed for at placere den gendannede version af filen i denne mappe senere uden at skulle omdøbe den.

Trin 2

Klik på Time Machine-ikonet øverst på skærmen. Træk ned og vælg "Indtast tidsmaskine." Dette fører dig ind i Time Machine-grænsefladen.

Trin 3

Bemærk orienteringen af ​​grænsefladen. På højre side af skærmen i en kronologi af sikkerhedskopier, der stammer fra nutiden til den ældste gemte sikkerhedskopi af denne mappe. I midten af ​​bunden er datoen for den øverste viste mappe. Brug navigationspilene nederst til højre på skærmen eller den "klikbare kronologi" til at navigere tilbage til det tidspunkt eller den dato, der indeholder versionen af ​​den fil, du vil gendanne. Den pågældende mappe bliver nu den øverste mappe.

Klik en gang for at fremhæve den fil, du vil hente. Klik på knappen "Gendan" i nederste højre hjørne. Dette afslutter Time Machine og gendanner filen til den aktuelle version af mappen i "Finder".